YouTube Kids aplikacija sa sadržajem kojeg su prov

poruka: 2
|
čitano: 1.855
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "YouTube Kids aplikacija sa sadržajem kojeg su prov".
15 godina
offline
YouTube Kids aplikacija sa sadržajem kojeg su prov

"na primjer video materijal u kojem se tvrdi da je Zemlja ravna ploča i da su ljudi zapravo samo napola ljudi, a drugom polovicom reptili"

 

U potpunosti se slažem da su ovo laži, al to da postoje više od 2 spola, prikazivanje okultizma, nasilja, zamaskiranih reklama...  za koje je uputno dali je uredu prikazivati djeci. Teško je ugoditi svakom netko nikada nebi pustio da djeca gledaju ovakve stvari dok je neke briga, samo da mališane na trenutak skinu sa vrata.

 

Pitanje je tko če biti moderátori, po sata viđenoga jednostrano je, al opet ne možeš svima ugoditi, što netko smatra prikladnim, nekome drugom je uvriedljivo isto tako je i obrnuto. 

 

Moj je stav da djetetu dok je malo što manje da je pred ekranom, a kako raste uz objašnjenje zašto je nešto dobro ili loše mu davati više da gleda.

 

Kako god okrenem komplicirana tema 😐🤔

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
offline
YouTube Kids aplikacija sa sadržajem kojeg su prov

-opet se država/vlasnik/licemjerstvo.. miješa u nešto što ne bi trebalo. Postoje PG-oznake, postoje roditelji..

-npr, zemlja ravna ploča.. ok, neistina, no što ćemo s jurassicparkom, putem u središte zemlje, juliusvernom.. ili aladinom na letećem tepihu? Kriterij istina? Novi film u kojem netko od baldwinovih spašava svijet i bježi iz crne rupe? :)) .. istinitost? Vjerske, znanstvene ili koje kriterije?

-tad bi svi filmovi morali biti zabranjeni, jer su fikcija. Pa po toj logici, ne samo za djecu.. što s braćom grimm i bajkama ili vješticama koje jedu djecu, kako to filtrirati a namjenjeno je upravo djeci.

 

.. tad se opet dođe do nametanja svjetonazora, politike.. usa-cccp, 'jedna istina'?

-zar nije dovoljno to što se i dalje po regijama razlikuju građani EUa? Kako biti politički korektan s idealima o jednakosti, slobodama.. ako se i loše-laž-izmišljotina zabrani? Kako uopće razlikovati dobro-zlo ako se ne spoznaju obje strane kao jing-jang...? Pedofilija je odgovor za sve? I konje ubijaju, zar ne...

 

-ili, teletubbiesi?

 

ili s pravne strane..

The groups say this kind of tracking requires parental notification and consent first. While companies can collect some of that information from children to deliver relevant ads, they are supposed to obtain parental consent to use it for more tailored purposes, like behavioral advertising or profiles of individuals. The YouTube Kids app, for example, specifies in its privacy policy that it “does not allow interest-based advertising or re-marketing.”

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 14:53 (ihush).
 
2 1 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice