WiFi router za kuću preko puta

poruka: 3
|
čitano: 1.190
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
WiFi router za kuću preko puta

Zanima me koji hardver bi mi omogućio da se spojim na WiFi routera 50m od mene i da mi onda taj router bude za spajanje moba i lapa na njegov WiFi a isto tako da TV i WDTV idu preko kabela na net. Znaci da bude kao da imam internet "u zidu" ali ne zelim uzimat pošto mi preko puta ima 50 Mbit internet koji mogu bez problema koristiti.

 

Dali postoji neki router koji ima jaku antenu koja bi se spojila na Wifi i onda dalje to dijelila po mojoj kuci ? Cijena nije bitna, 500-1000 kn.

 

Hvala

 
0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen
offline
Re: WiFi router za kuću preko puta

Tebi treba access point koji ce hvatati signal sa routerom preko puta i router koji ce taj signal slati po kocu wirelesom i imati lan prikljucke za tv i wdtv. I neko ko ce ti to znati podesiti...

 

15 godina
offline
Re: WiFi router za kuću preko puta

nema jake antene.. može biti osjetljiva, emitirani signal je u zakonskim granicama.

nikad ne znaš kakve su smetnje.. 10m-300m sve je moguće. uz smetnje ili zid-armatura.. osjetljiva antena ne pomaže jer jednako lovi smetnje, usmjereno primopredajnik je nešto drugo.

ako je signal ok tad možeš bilo kojim wlanom, on je dio kutije koju nazivaš router-modem-AP-medaplayer i sl.

takav ulovljeni signal možeš dalje routati, zato se neki uređaji nazovu i reapeteri ili AP ili router.. a njihov software određuje što ta kutija može.

najjednostavnije ako je izvedivo, povuči žicu do tvog routera-wanporta. ako mora wifi sva ostala pravila ostaju samo nije žica medij... a time i smetnje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice