vidio sam da ima tema i za pizzu i za cevape pa zasto nebi bila i za kebab(meni najdrazi od sveg tog). pa eto pisti gdje se u vasem gradu moze pojest najbolji kebab, kolko kosta, kakva je porcija itd.
Najbolji kebab koji ste jeli
- poruka: 25
- |
- čitano: 26.642
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vidio sam da ima tema i za pizzu i za cevape pa zasto nebi bila i za kebab(meni najdrazi od sveg tog). pa eto pisti gdje se u vasem gradu moze pojest najbolji kebab, kolko kosta, kakva je porcija itd.
ZG - City Kebab kod Cibone
Jumbo porcija, 30 kuna - miran si cijeli dan poslije toga
Uvijek je sve friško (7,8 vrsta priloga), odlično meso, nikada ne fali ničega
5/5
Ali Kebaba u Kvatriću, tada je koštao 25 sad 27 ali je predobar, ukusan i puno mesa.
ja jedem u samoboru kod barbe(zove se petar pan ali svi ga ovako znaju). dosta daje i kosta 22 kn.
Naravno u Ludbregu :D Puno mesa,najbolji umak,i kosta 28 kn i jako je velik
Trebala bi se otvoriti tema "Hrana (recepti i savjeti)" i u njoj se pričati o svemu u vezi s hranom.
Ova tema će postati neaktivna isto kao i ona s ćevapima (iako je ona imala dobrih post-ova), dok bi ona s hranom vjerovatno duže trajala.
Trebala bi se otvoriti tema "Hrana (recepti i savjeti)" i u njoj se pričati o svemu u vezi s hranom.
Ova tema će postati neaktivna isto kao i ona s ćevapima (iako je ona imala dobrih post-ova), dok bi ona s hranom vjerovatno duže trajala.
hajde otvori posto si dao ideju :)
Jeo sam ga po cijelom zg-u.
Kvatric, tamo kod trznice, dobar, jeftin, medjutim nije bas velik.
Draskoviceva: jos manji nego na Kvatricu, ali ukusan, meso uvijek svjeze.
Dubrava: po svemu sasvim prosjecan
Tkalciceva: jedan od najboljih u zg, dobar izbor priloga, taman.
Borongaj: najgori, dugo sam cekao, meso i prilozi nisu svjezi.
Sava: uz Tkalcu takoder jedan od boljih, vjerojatno najveca porcija, poslije izlaska subotom obavezna destonacija.
Sesvete: dosta velil, medutim nije mi bas sjeo po ukusu, mislim da je stvar umak.
Eto to je ono sto se iz glave mogu sjetiti.
Vidio sam da i na glavnom dolje di busevi stoje sada ima, medutim nisam jos probao.
Ovaj, moram primjetiti da su cijene za kebab, u odnosu na place, lagano sulude!
~28 kuna za pitu s grill piletinom ili janjetiom i prilozima??? Wow...
Zadnji put kad sam jeo kebab u zagrebu, kostao me 11kn. Izgledao je kao neki cudni hamburger i moram priznati da nisam bas ostao paf, ali ipak je bio 11kn.
Uglavnom, najbolji koji sam jeo je bio tocno ovdje:
Doner kebab, 3 eura, dobijes kefir uz to... fenomenalno!
Najbolji je Ali Kebab na Kvatricu, ali dosta je skup - 27 kn
Dobar je u Dubravi prek puta benzinske - 22 kn
Čakovec, fast food "Doner", najbolji kebab u gradu
Zna tko gdje ima dobar kebab u Karlovcu ili u okolici ali da nije "Interspar-Supernova" ili na "Autobusnom kolodvoru" jer tamo meso doslovno smrdi...
Odličan kebab tu - http://pauza.hr/menu/sandwich-bar-kebab
Jeo sam dosta kebabba al me je odusevio u Njemackoj tacnije Dresdenu gdje drzi jedan turcin,jes da je 5€ ali covjek sto natrpa mesa i priloga poslije toga se ne mora jesti naredni 20 sati.
Još jedan prijedlog za Zagreb, imate u tkalčičevoj, gore malo dalje, nekih 20ak metara od Historya, turski restoran, imaju nešto drugačiji kebap od drugih, u tortilji, nemaš umake, saltu ne biraš, več biraš sastav mesa i ljuti-blagi.
Jučer sam jeo ovaj ljudi jedan od neke kombinacije mesa, i moram priznati da je bio .
dakle, ako hoćete probati neš drugačije, trk gore i usput na silasku, navratite u medu na pivu
jel to onaj Lokma (il tak nekak se zove) restoran na Tkalči??
jel to onaj Lokma (il tak nekak se zove) restoran na Tkalči??
Mislim da se zove istambul ili tak nešto :-D
Uglavnom iznutra uređen "čudno", bakrene cijevi po svuda, čudni natpisi po zidovima, vrata od wc-a kao ona "mornarska" za okruglim prozorima.
Uglavnom od historya i Olivertwista nekih 15 metara dalje na lijevoj strani...
i kod šoping centra Prečko je bomba kebab!taman ga jučer smazo :)
Teško je reći ko je najbolji kad se svi oglašavaju kao "Najbolji kebab u gradu".
Iako, ludi doner u prečku mi je dobar, onaj na savi kod pothodnika je isto dobar, u tkalčićevoj i ciboni su isto tako dobri.
Teško je reći ko je najbolji kad se svi oglašavaju kao "Najbolji kebab u gradu".
Iako, ludi doner u prečku mi je dobar, onaj na savi kod pothodnika je isto dobar, u tkalčićevoj i ciboni su isto tako dobri.
mislis na onaj na glavnom kolodvoru? onaj malo dalje od mc donaldsa?
Onaj na okretistu na savskom mostu di busevi idu ispod nadvoznjaka pa da izadu na most.
Onaj na okretistu na savskom mostu di busevi idu ispod nadvoznjaka pa da izadu na most.
Najbolji KEBAB ti je preko puta Kolaka, na koju stranu se okreneš , nemreš fulat!
Dubrava kod ine najbolji kebab
Na kvatricu kod trznice najgori kebab
Znam da će većini vas ovo sad zvučati bezveze i glupo jer mnogo ljudi nece biti u prilici posjetiti Berlin radi običnog kebaba osim ako nisu nekim poslom tamo poput mene.
No moram reći da bih sada i ja poput vas na ovu temu spominjao tkalču, kvatrić i ostala mjesta gdje se kebab prodaje i gdje je ajmo reći ukusan. Ali kada sam probao Berlinski od pravih turaka (tu se samo oni bave kebabom) ono kod nas se ne može zvati kebabom.
To jednostavno nisu iste stvari. Možda su ponegdje u zg-u dobra kopija po izgledu ali po okusu to je neka druga dimenzija. Mislim da nije stvar u puno drugacijem mesu (piletini ili govedini), povrću ili umacima. Jednostavno to je jelo njihovo i prave ga savršeno i neusporedivo bolje od bilo koje kopije i ne samo kod nas nego i drugdje gdje ga ne prave turci.
Makar ja znam za par mjesta u zg-u gdje se time bave pravi turci i gdje glume izvorni kebab ali opet to nije to, ko prokleto.... mislim da kod nas ni japanac stručnjak za sushi nebi znao kako da ga napravi.
Znam da će većini vas ovo sad zvučati bezveze i glupo jer mnogo ljudi nece biti u prilici posjetiti Berlin radi običnog kebaba osim ako nisu nekim poslom tamo poput mene.
No moram reći da bih sada i ja poput vas na ovu temu spominjao tkalču, kvatrić i ostala mjesta gdje se kebab prodaje i gdje je ajmo reći ukusan. Ali kada sam probao Berlinski od pravih turaka (tu se samo oni bave kebabom) ono kod nas se ne može zvati kebabom.
To jednostavno nisu iste stvari. Možda su ponegdje u zg-u dobra kopija po izgledu ali po okusu to je neka druga dimenzija. Mislim da nije stvar u puno drugacijem mesu (piletini ili govedini), povrću ili umacima. Jednostavno to je jelo njihovo i prave ga savršeno i neusporedivo bolje od bilo koje kopije i ne samo kod nas nego i drugdje gdje ga ne prave turci.
Makar ja znam za par mjesta u zg-u gdje se time bave pravi turci i gdje glume izvorni kebab ali opet to nije to, ko prokleto.... mislim da kod nas ni japanac stručnjak za sushi nebi znao kako da ga napravi.
Slazem se sa tobom , ovo sta je kod nas to se nemoze nazvat kebabom , pravi doner kebab sam takoder jeo po njemackoj od turčina i nitko ih neradi bolje :) Od munchena , salzburga itd.