Naplata održavanja web stranice

poruka: 3
|
čitano: 1.641
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
Naplata održavanja web stranice

Dobro većer. Možda nije tema na pravom mjestu, ali ipak molim jedan savjet. Bavim se izradom web stranica, stranice sam inaće napravio u wordpressu, radi lakšeg rukovanja. Znam da je wordpress blog i da se ne bi baš nazvalo webstranicom. Poznate su mi i metode HTML-a, i ostalih CMS alata. Inaće pitanje je kako naplatiti održavanje web stranice od jedne udruge. Znaći Hosting sam kupio na 3 godine na justhost, i domenu sam platio 2 dolara na godaddy dok je bila neka akcija iz vlastitih sredstava. Sve sam odradio i redovito objavljujem sadržaj, inaće sam i član udruge. Predložio sam predsjedniku da u sljedečem projektu uvede i održavanje web stranice, jer u srpnju istječe domena, p sam mu i rekao da bi se trebalo na navedenom hostingu pretplatiti na neke malo napredniej latate radi sigurnosti. E naveo sam mu da uvede nekih 200 KN mjesečno da bih i ja svoj rad nekako naplatio kroz projekt. Nemam firmu, kako bi se moglo opravdati plaćanje održavanja web stranice ako to firma ne odradi. Da bi se mogli novci opravdati onome koji bude odobrio projekt i navedeno održavanje webstranice. Nadam se da ste me razumjeli.

 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Naplata održavanja web stranice

Napravite ugovor o volontiranju.

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: Naplata održavanja web stranice

Pa po kojem načelu ugovora o volontiranju bi se moglo opravdati mjesečni trošak od recimo 200 KN. Znam da je volontiranje besplatno jer već dugo vremena sam volonter i ne smeta mi što sam volonter. kao što sam napomenuo održavam 4 web stranice, i to sam sve pokrenuo i platio iz svog osobnog troška. Pa već ako postoji mogučnost naplate održavanja web stranice kroz projekt makar tu da pokrijem neke svoje osobne troškove. Znam da je i mogučnost ugovora o djelu, ali kako i to regulirati kada su davanja državi veća nego da ću ja dobiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice