Poly Sync 20 - Sastanak “to go”

Okolnosti su inspirirale mnoge proizvođače da pokrenu ili ubrzaju razvoj gadgeta koji bi nam trebali pojednostaviti i olakšati komunikaciju te ju učiniti pristupačnom “netehničkom” osoblju. Prijenosni zvučnik Poly Sync 20 upravo je jedan takav uređaj

Rajko Plečko ponedjeljak, 19. travnja 2021. u 00:00

Krajem prošle godine Poly je predstavio svoj novi, od Microsoft Teamsa certificirani, “pametni” bežični zvučnik za “rad od kuće”, nazvan Sync 20. U kutiji ćete ga dobiti s etuijem od čvrstog platna, a smjesta se mogu uočiti dizajnerske promjene, koje je očito donijelo Polycomovo udruživanje s Plantronicsom. Svi “stari” Polycomovi uređaji bili su čistih, pravokutnih linija, s prepoznatljivim odrezanim kutom, a sada je u pitanju (također oku ugodan) dizajn, koji više nije tako jednostavno opisati.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Mreza 5 / 2021 svibanj 2021.


Prijenosni bežični BT zvučnik

JAMO DS 3

Elegantan spoj oblika i funkcionalnosti. Savršen suputnik za glazbu u pokretu. Trajanje USB punjive baterije 6 sati, priključak za SD memorijsku karticu, FM radio, AUX ulaz, 150 Hz - 20k Hz.

779 kn 899 kn Kupi

Bežične in-ear BT slušalice

FOCAL SPARK

Kvalitetan Focal zvuk, aluminijsko kućište, ugrađen mikrofon i daljinski upravljač na kablu, do 8 sati trajanje bateriije, 16 Ohms, 20Hz – 20KHz, 103dB.

499 kn 799 kn Kupi