Virtual Balkan Global Azure 2020

Ma koliko je paradoksalno staviti u isti naziv virtualno, globalno, balkanski i Azure - izgleda da zaista postoji takav događaj!

D.Pa. subota, 18. travnja 2020. u 20:05

Svake godine u travnju se diljem svijeta održavaju lokalni događaji pod zajedničkim nazivom Global Azure (Bootcamp). Prošle godine ih je bilo čak tristo, na doslovno svim naseljenim kontinentima. Ove godine - pogađate - ništa od toga.

No kao sve, i Global Azure se prebacio u virtualne sfere, a regionalne grupe MS Communityja odlučile su umjesto puno malih organizirati jedan veći, zajednički virtualni događaj na našem jeziku. Tako je nastao Virtual Balkan Global Azure 2020 koji će se dogoditi sljedeću subotu, 25. travnja od 10 do 15 sati.

16 predavača održat će 15 predavanja, podijeljenih u 3 treka - Dev, IT Pro i Security. Sva predavanja bit će održana preko Teams platforme. 

Više informacija i raspored predavanja možete pronaći na službenim stranicama, a za prisustvo se ne morate niti prijaviti - samo pojaviti. Znamo da nemate pametnijeg posla.

Usput, postoji i globalni Virtual Global Azure 2020 koji će trajati čak tri dana (od četvrtka do subote) pa dodatnu dozu zanimljivih predavanja možete potražiti i tamo. Isto virtualno, naravno.