Željko Ivanković - Martinje na kripto-tržištu

Europska agencija za nadzor tržišta kapitala objavila je priopćenje koje pokriva i kripto-financije, a na koje se na društvenim mrežama nitko nije ni osvrnuo

Željko Ivanković utorak, 16. studenog 2021. u 05:00

Pratim nekoliko grupa na socijalnim mrežama o financijskim tržištima, posebno o kriptovalutama. "Pratim" je možda preambiciozna riječ, skrolam kroz njih, bacam pogled, iako i to oduzima vrijeme. Previše je tu svakojakog smeća. Nešto su informativnije "muke običnih, malih ljudi" ili onih koji se takvima predstavljaju, nikad se ne zna, koji se pokušavaju snaći, premda se ustvari, svima je to jasno, prije svega nastoje obogatiti. Naravno, s Twittera redovito dobivam mailove u kojima su najnovije objave gurua i većih ulagača, pa i kroz to prođem ujutro, uz kavu, dok skupljam snagu za uskakanje u posao. Vrlo često i kliknem na najnovije objave, odem do izvora, ali rijetko kroz thread prođem baš pozorno. Sve u svemu, nije to puno, pogotovu ne previše, jer kada bih inače imao vremena za obavljanje posla od kojeg sam odlučio zarađivati za život, ili se baviti nečim sustavnijim.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Mreza 12 / 2021 prosinac 2021.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi