Idea Knockout 2021 je za četiri tjedna, a pobjednici osvajaju put u Las Vegas i štand na CES-u 2022

Kao i svake godine do sada, Idea Knockout će onome tko pokaže najbolju tehnološku ideju osigurati najbolju priliku na svijetu za globalno predstavljanje - u 2022. to će ponovno biti CES u Las Vegasu!

Dragan Petric četvrtak, 2. rujna 2021. u 06:00

Za točno tri tjedna, 30. rujna 2021. (četvrtak), u zagrebačkom co-working prostoru HUB385 održat će se, osmu godinu za redom, Idea Knockout, najveće regionalno natjecanje tehnoloških ideja. Timovi najpametnijih mladih ljudi ovog podneblja natjecat će se, kao i uvijek do sada, za najbolju priliku na svijetu za globalno predstavljanje svojeg projekta - uživo - investitorima, medijima i publici sa svih kontinenata. Vraćamo se izvorima - ovaj se put takva prilika zove CES 2022, a održat će se početkom siječnja u Las Vegasu!

Konkretno, pobjednici Idea Knockouta 2021 osvojit će putovanje za dva predstavnika tima u Las Vegas, s pokrivenim troškovima povratnih aviokarata, smještaja u Las Vegasu, putnog osiguranja i transporta unutar Las Vegasa Uberom, ali i ono puno važnije, izlagački štand na dijelu sajma nazvanom Eureka Park, gdje će se stotinama tisuća posjetitelja predstaviti stotine ponajboljih startupa iz čitavog svijeta!

Prijave za ovogodišnje izdanje Idea Knckouta - jednako stvarnog i fizičkog događaja kakav će biti i CES 2022 - otvorene su na adresi www.ideaknockout.com, a mjesta za finalni okršaj još je samo nekoliko. Ispunite prijavnicu bez premišljanja i bez straha - možda će upravo vaša ideja oduševiti žiri i lansirati vas u globalnu poduzetničku zvijezdu!

Po prvi puta u povijesti Idea Knockouta, za natjecateljski dan pripremamo i konferencijski program, o čemu ćemo više napisati narednih dana... Ulaz na Idea Knockout 2022 za svih će biti besplatan!

Ovogodišnje izdanje Idea Knockouta održava se pod generalnim pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma, a sponzori natjecanja su i Algebra, Croatia osiguranje, Mastercard, LAQO i HUB385. Svi sudionici Idea Knockouta bit će u prilici uživati i u besplatnom pivu najbolje hrvatske craft pivovare - Varionice!

Pobjednici prošlogodišnjeg Idea Knockouta - tim Codelab iz Podgorice i Osijeka s projektom Clockwork Briefcase...
Pobjednici prošlogodišnjeg Idea Knockouta - tim Codelab iz Podgorice i Osijeka s projektom Clockwork Briefcase...