Na CES 2022 s Ambasadom SAD-a, uz posve besplatnu registraciju...

Početkom siječnja 2022. godine održat će se najveći od najvećih tehnoloških događaja na svijetu, čuveni CES-a u Las Vegasu, a mi vam otkrivamo kako do tamo doći na najlakši i najjeftiniji način...

Dragan Petric ponedjeljak, 13. prosinca 2021. u 09:53

Za nešto više od dva mjeseca vrata će svim posjetiteljima otvoriti najveći svjetski sajam novih tehnologija i općenito najveće svjetsko medijsko događanja u godini kada je riječ o potrošačkoj elektronici, gadgetima, startupima i svemu ostalom što uveseljava zaljubljenike u budućnost... Radi se, naravno, o CES-u 2022 koji će se i ovaj put održati u Las Vegasu, gdje će nastupiti i nekoliko hrvatskih tvrtki i gdje će otputovati velik broj posjetitelja iz Hrvatske. Podsjećamo vas, Bug na CES 2022 "šalje" pobjednike našeg natjecanja tehnoloških ideja, startup sportreact...

Želite li i vi ići na CES 2022? U tome će vam svesrdnu pomoć pružiti američko veleposlanstvo u Zagrebu, preko kojega je moguće obaviti besplatnu registraciju do kraja CES-a (8. siječanj 2022.)., te niz drugih pogodnosti:

Besplatna registracija uključuje pristup izložbenom dijelu sajma, keynote predavanjima, Great Minds događanju i odabranim točkama konferencijskog programa.

  • Poput od 25% za Deluxe Conference Pass.
  • 10% popusta za ekskluzivni StoryTech VIP Industry Expert Tour, uz industrijiski pre-briefing s koktelom, turu s vodičem po sajmu s industrijskim ekspertima, te whitepaper s industrijskim trendovima. 
  • Pristup IBC-ovima (International Business Centers) s Wi-Fi-jem, računalnim stanicama, prevoditeljima, hranom i pićem i privatnim sobama za sastanke. 

Svi koji planirate ići na CES navedene pogodnosti dobit ćete u Trgovinskom uredu Veleposlanstva, a javiti se možete na adresu suzana.vezilic@trade.gov ili na telefon 01-661-2224.

VAŽNO:

  • Na CES 2022 mogu samo oni koji imaju iskaznicu da su cjepljeni. Više o tome ovdje: Vaccine Frequently Asked Questions - CES 2022
  • Za ulazak u SAD više nije potrebna viza, no nužno je online preuzeti dokument ESTA, za ulazak u zemlju, najmanje 72 sata prije putovanja.
  • Za ulazak u SAD trenutačno je nužno imati i potvrdu o cjepljenju, kao i negativan test na koronu, ne stariji od 24 sata (PCR ili antigeni).