Telemach snižava cijenu fiksnih priključaka i diže minimalnu brzinu optike na 1 Giga

Giga brzine postaju novi standard – najvažnija je to poruka Telemacha svim njegovim sadašnjim i budućim korisnicima. Uz to idu i jednostavniji tarifni paketi s nižim cijenama

Bug.hr četvrtak, 9. svibnja 2024. u 18:23

Na današnjem druženju s medijima Telemach je objavio da svojim postojećim korisnicima optičkog interneta snižava cijene u njihovim Giga paketima, dok je najmanji paket od 300 Mega ukinut te njegovi dosadašnji korisnici sada dobivaju 1 Gigu, bez dodatnog podizanja cijene. Novim korisnicima na raspolaganju su dva jednostavna paketa - od 1 Gige i 2 Gige, kojima je cijena sada niža za četiri, odnosno za devet eura u odnosu na prije.

„Ključna prednost Telemacha je tehnološki napredna i cjenovno najpovoljnija usluga, i to bez cifranja. Zašto bismo našim korisnicima prodavali nešto manje kad uz vrhunskom tehnologiju mogu  dobiti više i bolje po pristupačnim cijenama? Upravo je taj pristup pretočen i u našu najnoviju ponudu čime Telemachova snažna ulaganja u 10 Giga optičku mrežu dobivaju puni smisao, a korisnici najveću vrijednost za uloženi novac. Ozbiljni smo u namjeri da napredne tehnologije kontinuirano stavimo u punu funkciju i na korist svim građanima jer mi tu priču u Telemachu zaista živimo“, ističe predsjednik Uprave Telemacha Adrian Ježina dodavši kako korisnici u vremenima sve bržeg razvoja tehnologije više ne bi trebali birati između niske cijene i brzine već da telekomi moraju biti u stanju na jednostavan način ponuditi najmoćnije tehnologije.

Gigabitna usluga dostupna je za gotovo 200 tisuća kućanstava u 12 gradova diljem Hrvatske. Poručili su i kako im je cilj sa 10 Giga mrežom, koja se trenutno gradi, doći do 500.000 kućanstava do 2027. godine. Do kraja ove godine ulaganja u infrastrukturu će premašiti 500 milijuna eura.

Ovo je poticaj i poslovnim korisnicima, posebice malim i srednjim poduzećima kod kojih, prema zaključcima Digitalnog desetljeća, postoji neiskorišteni potencijal za poboljšanje digitalnog intenziteta.

Nove, niže cijene očekuju i korisnike EON TRIO paketa koji, uz minimalne brzine od 1 Giga, uključuju EON TV platformu, optički internet i neograničene pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama unutar Hrvatske. 

Više informacija o novim cijenam možete pronaći na službenim stranicama.