Honor Magic6 Pro stigao u Hrvatsku, a početak prodaje obilježen je premijerom u Motovunu

Krajolik svjetski poznatog istarskog gradića bio je prilika da se naglase superiorne fotografske mogućnosti Honorovog aktualnog top-modela...

Dragan Petric srijeda, 20. ožujka 2024. u 16:32

Najnovije „pojačanje“ premium HONOR Magic serije pametnih telefona, HONOR Magic6 Pro, predstavljeno je jučer hrvatskom tržištu, premijerom na obroncima Motovuna. Kako bi se obilježio dolazak posljednjeg HONOR-ovog top-modela u Hrvatsku, kroz niz aktivnosti demonstrirana je snaga ove posljednje inovacije ovog proizvođača. 

„HONOR Magic6 Pro dosad je privukao veliku pozornost jer je postavio nove standarde u industriji i redefinirao granice premium segmenta pametnih telefona. U HONOR-u ćemo nastaviti pomicati granice, posebice kada je u pitanju razvoj inovacija koje su usmjerene na dodatno unaprjeđenje korisničkog iskustva“, istaknuo je Peter Zhu Di, generalni direktor HONOR-a za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Austriju te dodao kako se uređaj ističe u svim segmentima sa svojom superiornom stražnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audio iskustvom, živopisnim zaslonom i dugotrajnom baterijom.

Upravo na motovunskim gradskim zidinama kameru mobitela HONOR Magic6 Pro testirao je fotograf i edukator Goran Kovačević koji je okupljenima održao i edukativnu radionicu "mobilografije" (tako su to nazvali na događanju predstavnici kompanije) na kojoj je prezentirao napredne postavke fotografiranja uz pomoć HONOR-a Magic6 Pro i njegovog Falcon sustava kamera. Riječ je o sustavu koji koristi tehnologiju umjetne inteligencije (AI), koja "omogućuje snimanje svijetlih i živopisnih fotografija s impresivnim detaljima", rečeno je na prezentaciji.

„Kada je u pitanju kamera, pametni telefoni današnjice u nekim segmentima zaista mogu konkurirati profesionalnim fotoaparatima. Tu se definitivno ističe HONOR Magic6 Pro koji omogućuje fotografije zadivljujuće oštrine, jasnoće i detalja, a fascinantna je i mogućnost hvatanja scena brzog kretanja zahvaljujući tehnologiji umjetne inteligencije. Snaga procesora, uz razvijen softver, daje nam optimiziranu komputativnu fotografiju u djeliću sekunde, zbog koje uređaj i dobiva nagradu DXOMARK-a za najbolje mogućnosti kamere 2024., osvojivši najvišu ocjenu 158. Ovaj sam pametni telefon koristio za mobilografiju više od tjedan dana i oduševio me svojim mogućnostima“, naglasio je Kovačević te dodao kako je HONOR Magic6 Pro opremljen i najboljom telefoto kamerom u industriji.

HONOR Magic6 Pro prvi je pametni telefon kojemu je DXOMARK dodijelio pet zlatnih oznaka u 2024., istaknuto je u Motovunu. Uređaj je u prodaji još od prošlog tjedna, kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.299 eura, a dolazi u crnoj i zelenoj boji.