Događaji

Ovo je svih 111 predavača na .debugu 2023, najvećem programerskom spektaklu u našoj regiji

Dragan Petric četvrtak, 4. svibnja 2023. u 06:13

Ovogodišnje izdanje .debuga održat će se 15. i 16. lipnja u Laubi, Algebrinom kampusu i novom prostoru kojeg gradimo samo za našu programersku feštu, a danas otkrivamo i svih 111 predavača...

Najveći ikada programerski događaj u našoj regiji, najspektaklularnija developerska manifestacija .debug 2023, dogodit će se 15. i 16. lipnja na "starom" mjestu, ali u znatno proširenom izdanju, pa će osim Laube i Algenbrinog kampusa zauzeti i čitav novi prostor koji se gradi samo kako bi ta dva dana mogao ugostiti što više zaljubljenika u softverski inženjering!

Osim prostornim kapacitetima, .debug ove godine značajno raste i sadržajem, pa će tako na čak pet pozornica nastupiti 111 predavača kroz nikada bogatiji program. 

Danas vam otkrivamo svih 111 sudionika programa, ali i donosimo "izvadak" iz programa kroz objavu pedesetak naslova nekih od panela i predavanja. Sve to možete pogledati na web-pageu .debuga, dostupnom na www.debug.hr.

Karte su za .debug 2023 već neko vrijeme u prodaji, a kako ih imamo na raspolaganju ograničen broj, preporučujemo vam da što prije ugrabite svoj primjerak na www.debug.hr jer je iz dana u dan potražnja sve veća i - kao i svake godine - očekujemo da ih ponestane nekoliko tjedana prije samog događanja. 

Kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu, pogledajte u videu u nastavku (90 sec.):