Sve je manje dostupnih ulaznica za .debug - požurite po svoju. Evo što se sve dobiva s ulaznicom...

Developerska konferencija Buga održat će se 2. i 3. lipnja u Algebra Campusu Zagreb, a već sada je prodano više od polovice dostupnih ulaznica, pa požurite po svoj primjerak...

Dragan Petric ponedjeljak, 25. travnja 2022. u 06:00

Ulaznice za najspektakularniji developerski događaj dosad održan u nas, .debug, svakim su danom sve traženije, pa je do sada, mjesec i pol dana prije same konferencije, rasprodano više od polovice dostupnih ulaznica. Požurite po svoj primjerak jer je broj ulaznica za fizički dolazak na konfrenciju ograničen.

Evo što pojedini tip ulaznice podrazumijeva. 

Ulaznica za .debug

Kupcu ulaznice osiguran je:

  • fizički dolazak na konferenciju (pristup svim predavanjima i šatorskom naselju)
  • goodie bag
  • ulaz na .debug party koji će se održati 2. lipnja navečer
  • online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati 14. i 15. lipnja u Berlinu. 

Cijena: 999 kn (PDV uračunat).

Studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija – NIJE namijenjena pravnim osobama.

Kupcu ulaznice osiguran je:

  • fizički dolazak na konfrenciju (pristup svim predavanjima i šatorskom naselju)
  • goodie bag
  • ulaz na .debug party koji će se odžati 2. lipnja navečer
  • online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati 14. i 15. lipnja u Berlinu.

Ukupno će 30% ulaznica za fizički dolazak biti dostupno po studentskoj cijeni. Cijena: 250 kn.

Online ulaznica za .debug

Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije, kao i kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati 14. i 15. lipnja u Berlinu. Cijena: 650 kn (PDV uračunat). 

Online studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija – NIJE namijenjena pravnim osobama. Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije, kao i kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati 14. i 15. lipnja u Berlinu. Cijena: 200 kn.

U nastavku pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu...

Kada, gdje i kako?

Ovogodišnji .debug dogodit će se 2. i 3. lipnja 2022. u novoizgrađenom Algebra Campusu Zagreb, a tijekom dva dana održavanja moći će se poslušati 67 predavanja na 4 stagea te obići 35 šatora naših partnera na ".debugu na otvorenom". 

Ulaznice možete kupiti kroz Entrio sustav ovdje ili preko debug.hr naslovnice, a ukoliko ih odaberete 3 ili više koje nisu studentske, automatski će vam se obračunati i količinski popust od 20%. Za specifične upite javite se na adresu info@debug.hr.