Logitech predstavio BRIO 4K Stream Edition kameru

Tvrtka Logitech predstavila je novu BRIO Ultra HD 4K Stream Edition web kameru koja pruža profesionalnu razinu kvalitete videozapisa za korisnike kao što su streameri i gameri

Matija Pavlić petak, 15. rujna 2017. u 20:51

Tvrtka Logitech predstavila je novu BRIO Ultra HD 4K Stream Edition web-kameru koja će pružiti profesionalnu razinu kvalitete videozapisa u situacijama kao što su videokonferencije te streamanje i snimanje videa.

Kako je moguće zaključiti i iz samog imena, Logitechova BRIO kamera sada je u potpunosti optimizirana za streamanje video sadržaja, što profesionalnim stvarateljima sadržaja kao što su gameri i streameri omogućuje snimanje svih sadržaja uživo u 4K kvaliteti pri 30 sličica u sekundi ili pak u 1080p kvaliteti pri 60 sličica u sekundi uz zadržavanje konstantnog frame ratea.

Za kvalitetnije streaming iskustvo tu su automatska prilagodba promjenama svjetline (tehnologija RightLight 3), podrška za visoki dinamički raspon (HDR) te 5x digitalno zumiranje pri Full HD rezoluciji. Za profesionalnu kvalitetu slike pri streamanju zaslužne su i tehnologije ChromaCam te AI Background Neutralizer.

Korisnici mogu prilagoditi vidno polje kamere na uže područje od 65 ili 78 stupnjeva ili pak na šire područje od 90 stupnjeva. Zahvaljujući bliskoj suradnji između Logitecha i tvrtke SplitmediaLabs, uz BRIO kameru su dostupna i rješenja XSplit Broadcaster i XSplit Gamecaster s pripadajućim dvanaestmjesečnim premium licencama.

Osigurana je i potpuna podrška Logitech BRIO kamere za popularno streaming programsko rješenje OBS. Kamera Logitech BRIO Ultra HD 4K Stream Edition na tržište stiže s preporučenom maloprodajnom cijenom od 1939 kuna.

 

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi