The Evil Within 2 - otkriven FPS mod

The Evil Within 2 je odnedavno moguće zaigrati i iz perspektive prvog lica. FPS mod igre je dostupan isključivo na PC izdanju igre

Viktor Krištić ponedjeljak, 23. listopada 2017. u 14:49

U nedavno objavljenom survival horor naslovu The Evil Within 2 je nedavno otkriven mod koji omogućava igru iz perspektive prvog lica. Radi se o neslužbenom modu igre koji je uključen u PC izdanje igre i to sa punom funkcionalnošću. Trenutno se nagađa da FPS mod igre nije uključen u standardne opcije The Evil Withina 2 zbog izdanja na konzolama, koje bi mogle imati problema sa izvođenjem igre iz nove FPS perspektive.


Sudeći po podacima sa stranica DSOGaming.com, da bi se u The Evilu Within 2 omogućio FPS mod potrebno je prvo otvoriti developer konzolu unutar same igre. S pretpostavkom da se radi o Steam izdanju igre, u Steam Libraryu je na The Evilu Within 2 potrebno odabrati opciju Properties, te Set Launch Options, a potom upisati naredbu +com_allowconsole 1. Potom je potrebno normalno pokrenuti igru, te otvoriti developer konzolu pristiskom na tipku Insert. U samu konzolu je zatim dovoljno upisati pl_FPS 1 i time otvoriti novu pogled na igru.

Razvojni studio Tango Gameworks se do sada nije službeno oglasio o skrivenom FPS modu igre. No, sudeći po funkcionalnosti i optimizaciji skrivenog moda, čini se da su gotovo sigurno razmatrali dodatak novog moda ne bi li se time približili još jednom recentnom uspješnom survival horor naslovu; Resident Evilu 7, koji se odlikuje upravo kao prvi nastavak serijala u kojemu se igra iz perspektive prvog lica.