Pozivamo developere da sudjeluju u velikom istraživanju i nagradnom natječaju

Sudjelujte u istraživanju i osvojite vikend s Teslom Y, a putem pomozite IT zajednici da bolje razumije vaše potrebe, želje i prioritete

Leapbit srijeda, 24. studenog 2021. u 06:00

Sudjelujte u istraživanju i osvojite vikend s Teslom Y, a putem pomozite IT zajednici da bolje razumije vaše potrebe, želje i prioritete

Poslovna zajednica već godinama raspravlja o tome što sačinjava idealan paket benefita i kompenzacija za developere - jesu li nam nužni ping-pong stolovi, remote rad, ljubimci u uredu i atraktivni team buildinzi ili su ključ zadovoljstva samo dobra radna atmosfera i visoka primanja?

Zagrebačka tvrtka Leapbit odlučila je dati svoj doprinos ovoj temi provedbom ambicioznog istraživanja o potrebama i očekivanjima developera u vezi radnih uvjeta, poslovne kulture, vođenja projekata, benefita i kompenzacije. Kroz suradnju sa stručnjacima iz Peekatora, hrvatskog startupa za istraživanje tržišta, Leapbitov tim je osmislio istraživanje koje će detaljno ispitati stavove, prioritete i očekivanja developera prema raznim demografskim i drugim faktorima.

Osvojite vikend s Teslom Y

Pozivaju se svi developeri da ispune anketu na ovom linku, a zatim sudjeluju u natječaju u kojem mogu osvojiti vikend s Teslom Y. Istraživanje traje od 23. studenog do 5. prosinca 2021.

Leapbitovo istraživanje pokazat će stavove developera o raznim aspektima radne kulture, upravljačkim praksama, vođenju projekata, fleksibilnosti radnog vremena i mjesta rada, plaće i benefita prema dobnim skupinama, radnom iskustvu, tipu kompanije, spolu i senioritetu. Istraživanje je popraćeno kampanjom #developertragedies u kojoj se kompanija poigrava društvenom percepcijom developera, njihovih radnih uvjeta i očekivanja.

Rezultati istraživanja bit će objavljeni  sredinom prosinca u medijima te na Leapbitovoj web stranici, Facebooku i LinkedInu.