Pozivamo developere da sudjeluju u velikom istraživanju i nagradnom natječaju

Sudjelujte u istraživanju i osvojite vikend s Teslom Y, a putem pomozite IT zajednici da bolje razumije vaše potrebe, želje i prioritete

Leapbit srijeda, 24. studenog 2021. u 06:00

Sudjelujte u istraživanju i osvojite vikend s Teslom Y, a putem pomozite IT zajednici da bolje razumije vaše potrebe, želje i prioritete

Poslovna zajednica već godinama raspravlja o tome što sačinjava idealan paket benefita i kompenzacija za developere - jesu li nam nužni ping-pong stolovi, remote rad, ljubimci u uredu i atraktivni team buildinzi ili su ključ zadovoljstva samo dobra radna atmosfera i visoka primanja?

Zagrebačka tvrtka Leapbit odlučila je dati svoj doprinos ovoj temi provedbom ambicioznog istraživanja o potrebama i očekivanjima developera u vezi radnih uvjeta, poslovne kulture, vođenja projekata, benefita i kompenzacije. Kroz suradnju sa stručnjacima iz Peekatora, hrvatskog startupa za istraživanje tržišta, Leapbitov tim je osmislio istraživanje koje će detaljno ispitati stavove, prioritete i očekivanja developera prema raznim demografskim i drugim faktorima.

Osvojite vikend s Teslom Y

Pozivaju se svi developeri da ispune anketu na ovom linku, a zatim sudjeluju u natječaju u kojem mogu osvojiti vikend s Teslom Y. Istraživanje traje od 23. studenog do 5. prosinca 2021.

Leapbitovo istraživanje pokazat će stavove developera o raznim aspektima radne kulture, upravljačkim praksama, vođenju projekata, fleksibilnosti radnog vremena i mjesta rada, plaće i benefita prema dobnim skupinama, radnom iskustvu, tipu kompanije, spolu i senioritetu. Istraživanje je popraćeno kampanjom #developertragedies u kojoj se kompanija poigrava društvenom percepcijom developera, njihovih radnih uvjeta i očekivanja.

Rezultati istraživanja bit će objavljeni  sredinom prosinca u medijima te na Leapbitovoj web stranici, Facebooku i LinkedInu.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi