Konferencije

Održava se .debug 2024, nikad veći i bogatiji. Sve informacije i raspored pronađite ovdje

Bug.hr srijeda, 5. lipnja 2024. u 20:04

Ovoga četvrtka i petka održava se najveći .debug ikada, najspektakularnije developersko događanje s oko dvije tisuće sudionika te gotovo 50 partnerskih kompanija. U nastavku donosimo sve najvažnije detalje

Ovoga se tjedna, u četvrtak i petak, 6. i 7. lipnja, u zagrebačkom Algebrinom kampusu, Laubi i okolnom prostoru održava najveći .debug ikada, najspektakularnija developerska konferencija dosad upriličena na ovim prostorima, na kojoj očekujemo oko dvije tisuće sudionika.

Svi posjetitelji s ulaznicama mogu uživati u čak 100 točaka dvodnevnog programa, na kojima će nastupiti preko 120 speakerica i speakera, a u pauzama imaju prilike upoznati vodeće ljude 50-ak partnerskih tvrtki u ".debugu na otvorenom" i družiti se međusobno na našem "developerskom trgu", izgrađenome samo za potrebe konferencije.

.debug 2024 – najvažnije informacije

.debug se odvija u Algebri (Gradišćanska ulica 24, Zagreb – pogledaj kartu), u Laubi (odmah uz Algebru – pogledaj kartu) te na kompletnom vanjskom prostoru između te dvije lokacije.

SERVISNE INFORMACIJE ZA POSJETITELJE

Osvojite nagrade naših partnera

Raspored događanja na .debugu dostupan je u mobilnoj aplikaciji, kao i u nastavku. Sve ostale informacije potražite na debug.hr.