Otvorene prijave za konferenciju GetiCon u Varaždinu

Predavanje Odiseja 2020: Od monolita do mikroservisa Nebojše Pongračića donosi detalje mikroservisnog svijeta i izazove koji dolaze s njim

Bug.hr srijeda, 16. listopada 2019. u 09:53

Na drugoj tehnološkoj konferenciji GetiCon koja se održava 26. listopada u Park Boutique Hotelu u Varaždinu stručnjaci Serengetija i međunarodni poslovni partneri će kroz niz predavanja sudionicima predstaviti neke od najatraktivnijih međunarodnih projekata iz visoko tehnoloških proizvodnih industrija, najnovije trendove industrije 4.0 kao i prednosti jedinstvenog Team Extension modela kojim Serengeti poslovnim partnerima osigurava zaokruženu softversku konzultantsku uslugu.

Jedno od zanimljivih predavanja je i ono Nebojše Pongračića pod nazivom „Odiseja 2020: Od monolita do mikroservisa!“ Cilj je predavanja detaljnije otkriti mikroservisni svijet i izazove koji dolaze s njim. Serengetijev će stručnjak detaljnije opisati quick-start guide  za razvoj i organizaciju .NET Core mikroservisa i kroz primjere iz prakse opisati na koji način  započeti tranziciju iz monolita u mikroservise. Predavanje uključuje prijedloge alata koji znatno olakšavaju rad s poznatim mikroservisnim platformama današnjice.

Konferencija GetiCon nije samo konferencija koja donosi pregled inovativnih tehnologija i rješenja, već predstavlja mjesto važnih poslovnih susreta na kojem se dogovaraju buduće suradnje i ostvaruju novi kontakti te pruža priliku svim zainteresiranima da iz prve ruke saznaju o mogućnostima zapošljavanja kao i rada na projektima svjetski renomiranih tvrtki.

Na prošlogodišnjoj konferenciji sudjelovalo je 100 developera, programera i studenata, što je dokaz da postoji veliki interes za ovaj tip tehnološkog događanja.

Sudjelovanje na konferenciji GetiCon je besplatno, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti ispunjavanjem online obrasca