Za grupne ulaznice na najveću developersku konferenciju iskoristite značajan popust...

Broj ulaznica za .debug, veliku developersku konferenciju koju pripremamo za 12. i 13. prosinac, ograničen je, pa ih nabavite na vrijeme - uz značajan popust ako dolazite u grupi

Bug.hr ponedjeljak, 21. listopada 2019. u 13:37

Broj ulaznica koje smo pripremili za .debug, najveću developersku konfrenciju dosad održanu u našoj regiji, koju će 12. i 13. prosinca ugostiti Algebra LAB, ograničen je na 600 komada, pa nemojte propustiti nabaviti svoj primjerak na vrijeme, dok ih još ima... Ulaznice su dostupne na adresi www.debug.hr, a za učenike i studente osiguran je i izuzetno velik popust (od 66%). 

Popust smo osigurali i za grupne posjete .debugu. Točnije, ako vas na .debug dolazi troje ili više, pošaljite upit za grupnu nabavu ulaznica na email adresu info@debug.hr i dobit ćete konkretnu ponudu.

S ulaznicom za .debug osim ulaza na samu konferenciju dobivate i "goodie bag" .debuga, ulaz na večernji Bugov božićni party i kodove za popuste na WeAreDevelopers u Berlinu i Beču, najveće europske developerske konferencije. 

Podsjećamo vas, .debug će se sastojati od 50 predavanja i panela, raspoređenih u tri tracka i dva dana održavanja konferencije, a dolazak su potvrdili ponajbolji domaći i strani predavači. Uz to, na .debugu vas čeka i golema izložba nazvana "Advent na .debugu", gdje naši partneri - ponajbolje hrvatske tech kompanije - na prostoru od 750 m2 pripremaju cjelodnevne susrete sa sudionicima, uz blagadansku atmosferu te blagdansko iće i piće. 

.debug organizira Bug, uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma i suorganizaciju Algebre. Sponzori .debuga su CROZ, FIVE, HuaweiInfobip, Microblink, Trikoder, Zagrebačka banka, Amodo, Addiko banka, Erste banka, GlobalLogic, Include, Infoart, Nanobit, Privredna banka Zagreb, Photomath, Span i Sysbee