Thermaltake predstavio TOUGHRAM RGB memoriju u bijelom izdanju

Thermaltake je najavio novu seriju računalne memorije – TOUGHRAM RGB White Edition DDR4 koja se dizajnom uklapa u svijetlije konfiguracije

Stjepan Bilić nedjelja, 10. studenog 2019. u 07:00

Nakon što je početkom rujna u svoju ponudu dodao TOUGHRAM RGB DDR4 memoriju s tamnim detaljima, sada početkom studenog Thermaltake predstavlja istu memoriju u White Edition izdanju. Potonja je namijenjena korisnicima koji svoje računalne konfiguracije temelje na svjetlijim bojama.

Proizvođač navodi kako je za izradu memorijskih modula koristio 10-slojni PCB, kako je za bolje odvođenje topline s obje strane modula ispod aluminijskog hladnjaka postavio i po jednu bakrenu pločicu te kako je za bolju konekciju s utorima na matičnoj ploči pozlatio pinove.

Iznad hladnjaka nalazi se RGB osvjetljenje koje se sastoji od deset adresabilnih LED-ica, što znači kako se osvjetljenje i svjetlosni efekti mogu podešavati prema ukusu kupca. Memorija može svijetliti u 16,8 milijuna boja, a osvjetljenje je kompatibilno s ostatkom Thermaltakeovog ekosustava.

TOUGHRAM RGB White Edition DDR4 memorija dolazi u 16 GB kitovima brzine 3.200 MHz (CL16) i 3.600 MHz (CL18). Radi na 1,35V i kompatibilna je s Intelovim XMP 2.0 profilima. Također komatibilna je s matičnim pločama s Intelovim (X299, 300, 200 i 100) i AMD-ovim (X570) čipsetima.