Europska premijera za OnePlus 7T zakazana za 10. listopada

OnePlus je odlučio održati dvije premijere za nove OnePlus 7T pametne telefone – jednu u Indiji 26. rujna, te drugu u Londonu 10. listopada

Stjepan Bilić četvrtak, 19. rujna 2019. u 06:00

O novim OnePlus 7T pametnim telefonima dosta smo toga doznali do sada, od tehničkih specifikacija do možebitnog izgleda. Dok se tehnički podatci tek trebaju potvrditi, Pete Lau, CEO tvrtke OnePlus odlučio je otkriti službeni dizajn za model 7T.

Dobra je vijest kako su dosadašnji izvori bili u pravu vezano uz dizajn uređaja. OnePlus 7T sa stražnje strane imat će kamere postavljene u kružni modul, i bit će ih tri kako je i najavljivano. Vezano uz ovako dizajnersko rješenje, Lau je u objavi na službenom forumu naveo i kako je ono odabrano između više od 50 idejnih rješenja, jer su željeli nešto specijalno za model „T“.

Na službenoj fotografiji vidi se finalni dizajn uređaja, točnije stražnjeg dijela kućišta. Prednja strana i nije toliko zanimljiva jer će ionako većim dijelom sadržavati zaslon. OnePlus 7T dobio je također staklenu površinu, ali i matiranu plavu boju. Inače ovu boju unutar tvrtke nazivaju Haze Blue.

Indijska premijera bit će održana 26. rujna, a europska 10. listopada. Postoje glasine kako na indijskoj premijeri neće biti predstavljen Pro model, već na europskoj. No, o tome ćemo više znati po završetku indijske premijere.