Honor 30S na press renderima

Na samom početku idućeg tjedna Honor će predstaviti svoj najnoviji pametni telefon – Honor 30S, kako to obično biva par dana ranije stigli su press renderi koji su potvrdili ranije glasine o njegovom dizajnu

Stjepan Bilić nedjelja, 29. ožujka 2020. u 07:00

Honor će za par dana predstaviti novi pametni telefon – Honor 30S. Riječ je o telefonu iz srednjeg razreda koji će se temeljiti na novom Kirin 820 čipu koji se pokazao vrlo dobrim u GeekbenchAnTuTu benchmarku. Do sada smo od raznih leakera imali prilike saznati ponešto o ovom uređaju, a sada su stigli i press renderi koji su otkrili kako će Honor 30S uistinu izgledati.

Još jednom se pokazalo kako leakeri imaju dobre veze, jer su press renderi potvrdili ranije navode oko dizajna uređaja. Gotovo cijelu prednju stranu prekrivat će zaslon. Za razliku od gornjeg i bočnih rubova kojih gotovo da i nema, uz donji rub zaslona ima nešto malo praznog prostora, toliko malo da unutar njega nema mjesta ni za logo tvrtke.

Zaslon je polu-moderan, odnosno nema klasični notch, već punch-hole u gornjem lijevom kutu. Kažemo polu-moderan iz razloga što unutar zaslona nije integriran čitač otiska prsta, već se čitač nalazi na desnom boku kućišta.

Što se kamera tiče potvrđen je njihov broj – jedna s prednje te četiri sa stražnje strane kućišta. Glavna kamera odlikuje se razlučivošću od 64 MP. Telefoto kamera ima mogućnost optičkog uvećanja do 3X.

Osim službenih rendera na Internetu su se počeli pojavljivati i službeni reklamni plakati kojima Honor najavljuje neke od mogućnosti telefona. Prvi se tiče tehnologije brzog punjenja baterije, a koja će biti 40W.

Potpune specifikacije telefona bit će poznate u ponedjeljak 30. ožujka 2020. godine.