HONOR Magic6 Pro dolazi s najmoćnijom kamerom dosad

S najnovijim HONOR Magic6 Pro korisnici će dobiti kameru koja je u stanju snimati pokretne scene i brze pokrete, zahvaljujući sustavu AI Motion Sensing Capture

Bug.hr srijeda, 7. veljače 2024. u 15:37

Globalni tehnološki brend HONOR još je jednom unaprijedio sustav kamere s moćnim specifikacijama hardvera i poboljšanim sustavom kamere Falcon, i to na nadolazećoj HONOR Magic6 seriji. HONOR AI Motion Sensing 2.0 tako može uhvatiti najbolje trenutke u više od 10 scena zahvaljujući ogromnom skupu podataka od 8.000.000 slika, što je povećanje od gotovo 3000% u usporedbi s prethodnom generacijom.

Kako bi predstavio najnoviju nadogradnju kamere, HONOR se udružio s Cécilijom Berder, francuskom trostrukom svjetskom prvakinjom i dvostrukom olimpijskom pobjednicom u mačevanju. Koristeći HONOR Magic6 Pro za automatsko snimanje nevjerojatno brzih trenutaka mačevanja, bez kompromisa u pogledu jasnoće, zajednički su pokazali snagu moćne kamere najnovijeg HONOR-a Magic6 Pro.

Na fotografijama su vidljive komplicirane tehnike u mačevanju koje je teško uhvatiti, čak i profesionalnim kamerama. HONOR Magic6 Pro je spreman za automatsko snimanje brzih pokreta.

Pogledajte kako AI Motion Sensing Capture radi u pozadini:

Službeno globalno predstavljanje potpuno nove serije HONOR Magic6 bit će 25. veljače na sajmu MWC u Barceloni.