OnePlus i McLaren Racing udružili snage - stiže OnePlus 6T McLaren Edition

Ljubitelji OnePlusovih mobitela koji su ujedno zaljubljenici i u Formulu 1 dobit će svoje posebno izdanje šestice – OnePlus 6T McLaren Edition koje stiže sredinom prosinca

Stjepan Bilić srijeda, 28. studenog 2018. u 15:34

OnePlus je nedavno predstavio obnovljeno izdanje mobitela OnePlus 6. Novi model osim dodatnog slova „T“ u nazivu dobio je manji notch i neka druga poboljšanja o kojima smo vas detaljno izvijestili ovdje.

Sada kojih mjesec dana kasnije stiže vijest kako će uskoro biti predstavljeno i posebno izdanje – McLaren Edition. Kako sam naziv otkriva ovog se puta OnePlus udružio s jednim od najuspješnijih timova u povijesti Formule 1 - McLaren Racing.

Pod sloganom „Salute to speed“ novi OnePlus 6T McLaren Edition model bit će predstavljen 11. prosinca 2018. godine. Sam događaj održat će se u McLarenovom tehnološkom centru (McLaren Technology Centre) u Wokingu, UK.

Osnivač i CEO tvrtke OnePlus, Pete Lau, izjavio je kako su obje tvrtke rođene na sličan način - s velikim snom da stvore nešto posebno. Također je napomenuo kako su obje tvrtke krenule iz ničega te kako su same sebe izazvale da se nikada ne smire, aludirajući pritom na slogan tvrtke „Never Settle“. Zac Brown, CEO McLaren Racinga, nadodao je kako su brzina i snaga dvije vrijednosti koje dijele obje tvrtke.

Drugih informacija o uređaju nema, za sada se ne zna hoće li posebno izdanje od standardnog razlikovati samo po koji kućišta (spominje se gradijentna narančasta) ili će OnePlus 6T McLaren Edition stići i s većom količinom radne ili barem podatkovne memorije.

NADOPUNA: internetska stranica mysmartprice.com navodi kako će OnePlus 6T McLaren Edition imati 10 GB RAM-a i 256 GB interne memorije. Jesu li im izvori u pravu ili ne, doznat ćemo 11. prosinca 2018. godine.