Unreal Tournament slavi 20. rođendan, u Beogradu se održava memorijalni turnir "Nikola Tomić Faust"

Popularna, ali stara multiplayer pucačina ove godine slavi veliku obljetnicu, a susjedi tim povodom organiziraju turnir

Mateja Šop četvrtak, 7. studenog 2019. u 13:10

Za manje od mjesec dana, preciznije 30.studenog, će Unreal Tournament navršiti 20. godina. Ova poznata i popularna pucačina bila je među prvima za koje su se organizirali turniri, a kako bi se vratili u dobre stare dane i proslavili rođendan ove kultne kompetitivne multiplayer igre Epic Gamesa ekipa iz Srbije na taj dan će održati memorijalni turnir Nikola Tomić Faust.

Svi koji žele sudjelovati igrat će Unreal Tournament 1999 u Beogradu u zasad neodređenoj GamePub igraonici, a ako ste vi među njima možete se prijaviti. Sustav natjecanja izgleda ovako: 4v4 Team Deathmatch i Capture The Flag mečevi koji će se paralelno odvijati. Prijave odrađujete samo za sebe, dok će se ujutro prije početka samog napucavanja na turniru formirati klanovi.

Sam turnir trajat će od 10 do 22 sata, a oni igrači koji stižu iz Hrvatske nakon što odrade prijavu ne moraju uplaćivati novac, nego sa sobom ponijeti 2000 dinara (približno 127 kuna) ako se planiraju natjecati, dok je onima koji žele samo gledati upad besplatan. Kolega Davor Šuštić će biti na licu mjesta i raznositi glave i tijela (ili barem pokušati) zajedno sa Cyberhrcom koji je svojevremeno bio jedan od najboljih UT igrača u regiji, pa se možete s njima družiti i vidjeti hoće li sa sobom ponijeti neki od trofeja koje organizatori pripremaju za natjecatelje. Za ostale su tu igraonica, suveniri i nagrade, a ako vam treba više informacija posjetite ove stranice.