Izdvajamo pet najpopularnijih poslova kod partnera .debuga

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći više desetaka otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Ovoga tjedna izdvajamo 5 najpopularnijih

debug.hr petak, 23. rujna 2022. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i developerski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Za ovaj tjedan izdvojili smo pet oglasa koji su se u proteklom razdoblju pokazali kao najatraktivniji, tj. one koje su posjetitelji najčešće klikali…

Najpopularniji poslovi

 

Bornfight: Android Developer za startup Elevien. Idealni kandidat može biti mid ili senior s barem 2 godine iskustva, a radit će isključivo na jednom proizvodu kompanije, koji se nalazi u fazi MVP-a. Budući da su u Bornfightu predvodnici trenda transparentnosti plaća, za ovu poziciju je objavljen platni razred, pa svakako provjerite je li to prilika za vas.


Span: Backend Developer. Osoba za ovu poziciju treba poznavati NET, C#, i SQL Server, koristiti Microsoft Azure DevOps i Git te razvijati komponente infrastrukture (DLL, Windows services itd). Span osigurava kompetitivna primanja, mentorstvo i brojne druge pogodnosti, o kojima sve možete doznati na oglasu.


Combis: Sistem inženjer za Microsoft tehnologije. Zajedno s timom inženjera, odabrani kandidati imat će priliku raditi na aktivnostima održavanja te projektima iz područja Microsoft tehnologija. Očekuje se barem 2 godine iskustva u implementaciji i održavanju infrastrukturnih rješenja baziranih na MS tehnologijama, a ostale pojedinosti istaknute su ovdje.


About You: Backend PHP Developer. Za ovu poziciju about You traži osobe s Medior, Senior i Lead razina koje bi htjele postati dio njihovog tima u Hamburgu, na daljinu ili u novom Tech Hubu u Zagrebu. Objavljene su i očekivane plaće za svaki rang, pa pogledajte što se nudi.


EPAM: Lead DevOps Engineer. U svojem zagrebačkom uredu međunarodna tvrtka EPAM zapošljava inženjera koji bi vodio DevOps tim s 3-5 zaposlenika. Traži se napredno poznavanje sljedećih tehnologija: Linux, Networking, Scripting (Bash), monitoring, cloud tehnologija, alata za automatizaciju i Pythona. Detalji su na ovom linku.


Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi

📢 Do 12 rata bez kamata

TOP!

ACER GAMING

Acer Nitro 5 ili Predator Helios 300, do 32 GB RAM-a.

7.069kn 938,22 € Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

KINGSTON

Kingston Fury Beast i Renegade memorija 16-32GB.

629kn 83,48 € Kupi

📢 HIT cijena!

TOP!

LOGITECH

Fantastična ponuda uredske i gaming periferije!

199kn 26,41 € Kupi


IPX7 in-ear slušalice

JBL Live Free NC+ TWS

Aktivno uklanjanje buke, TalkThru, Ambient Aware, do 21 sati reprodukcije, Dual Connect + Sync, 20Hz – 20kHz, 96dB, 16 ohma.

999 kn 132,59 € Kupi

2-smjerni bookshelf zvučnici

DALI Opticon 2 MK2

Patentirani SMC, woofer od drvnih vlakana, zvuk visokih performansi u manjim do srednje velikim prostorima, 59 - 25,000 Hz, 4 ohma, 30 - 150W, 86.5dB.

8.589 kn 1.139,96 € Kupi

ANC on-ear slušalice

JBL Live 460NC

Bluetooth, TalkThru, Smart Ambient, Hey Google, Alexa, do 50 sati reprodukcije, 20 Hz – 20 kHz, 96 dB, 32 ohma.

999 kn 132,59 € Kupi