Cognita CAFE: konferencija o e-učenju koju bi valjalo posjetiti

Čekaju vas zanimljiva i relevantna predavanja stručnjaka iz Skillsofta, Cognite i Projectus grupe. Sudionici će dobiti priliku upoznati se i s tečajevima e-učenja, video predavanjima, online interaktivnim vježbama, online bibliotekom knjiga i ostalim online resursima za učenje

Bug.hr ponedjeljak, 16. rujna 2019. u 12:29

Rezervirajte datum za Cognitinu 5. konferenciju o e-učenju! Još od 2012. Cognita Vam s partnerima donosi najnovija saznanja o e-učenju. Nakon tri velike jednodnevne konferencije o e-učenju Znanje u fokusu i prvog E-learning CAFE-a najavljujemo 5. konferenciju o e-učenju u utorak, 1. listopada 2019. u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu.

Cognita CAFE organiziramo u suradnji s partnerom Skillsofotm, najvećom svjetskom kompanijom specijaliziranom za e-učenje, koja slična događanja već godinama organizira širom svijeta.

Čekaju vas zanimljiva i relevantna predavanja stručnjaka iz Skillsofta, Cognite i Projectus grupe. Sudionici će dobiti priliku upoznati se i s tečajevima e-učenja, video predavanjima, online interaktivnim vježbama, online bibliotekom knjiga i ostalim online resursima za učenje. Kao i uvijek, za sve sudionike pripremili smo niz zanimljivih materijala i pogodnosti.

Teme konferencije

Na konferenciji ćete od stručnjaka iz Skillsofta, Cognite i Projectus grupe moći čuti i naučiti o:

  • primjerima online i kombiniranih (blended) edukacijskih programa,
  • načinima na koji Skillsoft i njegovi partneri pomažu kompanijama u iskorištavanju svih potencijala online edukacije,
  • novom kombiniranom (blended) programu First time manager,
  • online programima za profesionalne informatičare,
  • organizaciji projekata edukacije putem e-učenja,
  • novostima i trendovima u e-učenju,
  • rezultatima najnovijih neuroznanstvenih istraživanja koja provode Skillsoft i The Massachusetts Institute of Technology o korištenju i načinima primjene videa i drugih resursa u online edukaciji – cilj istraživanja je znanstvena potvrda metodologija instrukcijskog dizajna,
  • sudjelovati u radionicama uz suradnju naših partnera i korisnika.

Više informacija o samoj konferenciji i prijavi za sudjelovanje možete pronaći na web stranici konferencije