Sigurna razmjena kriptovaluta - upoznajte Bitclude

U današnje vrijeme kriptovalute postaju iznimno popularne. Riječ je o digitalnom novcu koji postoji samo u elektronskom obliku. Najpoznatija i najstarija kriptovaluta zasigurno je bitcoin koji je osmišljen 2008. godine.

Bitclude.com petak, 21. svibnja 2021. u 14:10

Danas je na tržištu puno više vrsta kriptovaluta od kojih svaka ima svoje karakteristike i vrijednosti. Važno je spomenuti da se neke koriste kao uobičajeno sredstvo plaćanja u online svijetu. Zato nas ne treba čuditi činjenica da se sve više ljudi odlučuje na kupovinu kriptovaluta, i to uglavnom bitcoina. No, tu priča ne staje; pojedinci nastavljaju ulagati u kriptovalute kako bi ostvarili značajnije prihode.
 

Sigurna trgovina kriptovalutama

Ulaganje i trgovanje kriptovalutama u početku zvuči zaista zastrašujuće. Ako tome dodamo vijesti o stalnim prevarama, pitanje je zašto nas ono još uvijek privlači. Istina je da su mnogi izgubili novac na ovaj ili onaj način, i dalje postoje oni koji zarađuju na obmanjivanju drugih, ali ističemo da nikada nije bilo jednostavnije i sigurnije trgovati kriptovalutama kao što je to danas.

Najveća briga prilikom trgovanja kriptovalutama je sigurnost. Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u kriptovalute i planirate često trgovati i dalje nastaviti s ulaganjem ili ste početnik u svemu ovome, anonimnost i privatnost su ključne stvari.

Kako bi sve prošlo glatko, savjetujemo vam da pronađete adekvatnu platformu za razmjenu kriptovaluta. U nastavku teksta upoznat ćemo vas s Bitclude, platformom za sigurnu i jednostavnu razmjenu kriptovaluta.
 

Bitclude – legalna razmjena kriptovaluta

Bitclude je prva potpuno legalna platforma za razmjenu odnosno kupovinu ili prodaju kriptovaluta. Takozvana mjenjačnica je puno bolja opcija za nabavu istih za razliku od burze koja ima nešto složeniji i kompliciraniji pristup, ali i niži stupanj sigurnosti i anonimnosti. Zato je Bitclude idealno je rješenje za sve one koji su tek ušli u svijet kriptovaluta.  

Što još čekate? Jednostavno kupujte bitcoin na Bitclute platformi.
 

Kako izraditi račun na Bitclude platformi?

Izrada računa na Bitclude je veoma jednostavna i što je najvažnije, brza. Nakon upisivanja osobnih podataka na adresu elektronske pošte stići će vam potvrdni mail kojim verificirate vaš račun. I to sve u samo nekoliko minuta. Već tada spremni ste za kupovinu i prodaju bitcoin kriptovaluta. U ovom slučaju vlasnik mjenjačnice određuje tečaj, a vi imate nekoliko metoda podizanja sredstava.
 

Prednosti Bitclude platforme

Prilikom odabira mjenjačnice za kriptovalute trebate voditi računa o nekoliko stvari kao što su pouzdanost i sigurnost, jednostavnost korištenja, visoka razina praktičnosti, trajanje provjere i sl.

Bitclude platforma u potpunosti zadovoljava sve navedene kriterije jer:

  • koristi napredne sustave analize temeljene na suvremenim standardima protiv pranja novca,
  • koristi posebne filtre odnosno metode (POST, GET i sl. ) za protok podataka od klijenta do poslužitelja,
  • 95% sredstava nije na mreži, tako da se kriptovalute ne mogu ukrasti,
  • je jednostavna i lagana za korištenje.

Osim svega navedenog, bitno je istaknuti i to da je sami proces kupovine ili prodaje bitcoina prilično brz i jednostavan. Račun je aktiviran već za nekoliko minuta, a plaćanje možete izvršiti karticom ili bankovnom transakcijom.
 

O čemu treba voditi računa prilikom razmjene kriptovaluta na burzi?

Kada se neka kriptovaluta pojavi na burzi, to znači da je postala valjano sredstvo plaćanja. Pojedinci na burzi kupuju i prodaju kriptovalute po posebnim tečajevima. Ono što je posebno karakteristično za burze je to da možete pristupiti pregledu ponuda za razmjenu (prodaju i kupnju).

Upravo je ponuda kriptovaluta broj jedan o čemu najviše trebate razmišljati prilikom odabira načina njihove razmjene. Tu su, zatim, i naknade za povlačenje sredstava i transakcije, vrijeme potrebno za prijenos sredstava, sigurnost i na kraju, ali ne manje važno, vrijeme potrebno za verificiranje izrađenog računa.