electronica 2018 - Povezivanje svega - pametno, sigurno i zaštićeno

Bliži se sajam electronica 2018, a radi se o najvećem electronica sajmu ikad koji donosi nove formate - electronica Experience i IMPACT - Dizajn s razlogom

Bug.hr srijeda, 24. listopada 2018. u 13:18

Pametno, pouzdano i zaštićeno umrežavanje na svim razinama fokus je ovogodišnjeg izdanja vodećeg svjetskog sajma i konferencije za elektroniku, koje će se održati 13.-16. studenog 2018., u Münchenu. Ovaj put, electronica će biti daleko više od samog predstavljanja relevantnih komponenti, sustava, primjena i rješenja. Uz 17 paviljona, 13 foruma i četiri konferencije, na izložbi će biti predstavljen širok raspon inovacija. Izlagači, posjetitelji, afirmirani igrači industrije i start-upova, a da ne spominjemo poslodavce i nove talente, imat će velike mogućnosti za stvaranje kontakata i umrežavanje. Preko 3000 tvrtki iz više od 50 zemalja bit će prisutno kako bi svojim proizvodima i rješenjima pružili uvid u budućnost.

Više prostora i novi plan paviljona

electronica 2018 bit će veća od prethodne, sa više od 180.000 četvornih metara prostora raspoređenih u četiri nova paviljona. Posjetitelji sajma imat će koristi od četiri dodatna paviljona, što znači da će biti novi raspored paviljona. Pet ulaza, bojama označeni paviljoni, brzi prolazi između paviljona i shuttle za posjetitelje, zajedno s unutarnjom navigacijom preko electronica aplikacije pomoći će u boljem snalaženju.

Umrežavanje, inspiracija i doživljaj

Na sajmu će se održati četiri konferencije i 13 foruma koji olakšavaju umrežavanje i razmjenu znanja. Digitalna podrška za daljnje umrežavanje između izlagača i posjetitelja, kao i među posjetiteljima, bit će omogućena u obliku klasičnog electronica Matchmaking i novog electronica Connect alata. Postojat će još više mogućnosti za umrežavanje, nadahnuće i iskustvo zahvaljujući novim formatima, electronica Experience i IMPACT - Dizajn s razlogom.

electronica Experience i IMPACT - Dizajn s razlogom

Još više mogućnosti za umrežavanje, nadahnuće i iskustvo zahvaljujući novim formatima, electronica Experience i IMPACT - Dizajn s razlogom. Novi paviljon C6 posjetiteljima će pružiti priliku da se približe elektronici, pa tako i prikazati sve mogućnosti razvojaposlovne karijere unutar grana elektronike. electronica Experience će sadržavati aplikacije, prezentacije i demonstracije uživo, kako bi se olakšalo umrežavanje između izlagača, studenata i učenika, uz prikaz potencijalnih radnih mjesta.

IMPACT - Dizajn s razlogom također će se odvijati kao dio electronica Experience. Događaj, koji će među ostalima sadržavati i inženjerske udruge Hackster i Element14, osvrnut će se na budući utjecaj elektronike nakomunikaciju, okoliš i medicinu, prezentacije i rasprave.

Umrežavanje vizionara za otvaranje sajma electronica 2018

U svojim djelima "The End of Work", "The Third Industrial Revolution" i "The Zero
Marginal Cost Society", američki socijalni teoretičar, Jeremy Rifkin, ne samo da je identificirao sadašnje stanje u gospodarstvu i društvu u ranoj fazi, već se i dotaknuo globalnog umrežavanja industrijskih i društvenih procesa na "Supergrid-u". Jeremy Rifkin će uvodnim govorom otvoriti sajam electronica 2018 u ponedjeljak navečer, 12. studenog, a prije samog otvaranja novog formata electronica Experience održat će govor i u utorak, 13. studenog 2018.

Više informacija: www.electronica.de

electronica u svijetu

Osim electronice, svjetski vodeći sajam, Messe München također ima bogato iskustvo u organizaciji drugih sajmova elektronike, kao što su electronica Kina i electronica Indija. Mreža electronica sajmova također uključuje productronica sajam u Münchenu, productronica Kina, productronica Južna Kina pod okriljem LEAP, productronica India, Smart Cards Expo i eAsia u suradnji sa Vijećem za trgovinu Hong Konga.