Apple od sada nudi i besplatno graviranje AirPods slušalica s emojijima

Apple je u svoju ponudu dodao i besplatno graviranje AirPods i AirPods Pro slušalica s nekim od 30-tak emojija

Stjepan Bilić ponedjeljak, 6. siječnja 2020. u 07:00

Apple u svojoj ponudi od ožujka 2019. godine ima i uslugu besplatnog graviranja kutijica za AirPods i AirPods Pro slušalice. Do sada je bilo moguće ugravirati samo slova i brojeve, a po novome mogu se ugravirati i emojiji.

Podsjetimo, do sada je bilo moguće na kutijice ugravirati datume, nazive, inicijale, imena duljine do 22 znaka, ovisno o tome što je upisano. Od sada je pak moguće umjesto navedenog izabrati graviranje nekog od 30-tak ponuđenih emojija.

Apple u ponudi ima točni 31 emoji – od standardnog smajlija, srca, znaka pobjede, duha, izvanzemaljca, horoskopskih znakova pa sve do čini se vrlo popularnog govanceta. Nažalost usluga nije savršena. Naime, trenutno nije moguće odabrati graviranje koje bi sadržavalo i tekst i emoji, već se pri kupnji slušalica mora odlučiti za jedno od ponuđenog.

Također dok je moguće odabrati graviranje teksta u dužini do 22 znaka, kod emojija nije tako. Moguće je odabrati samo jedan.

Prema izvoru Apple će u nekom kasnijem trenutku dodati i dodatne emojije u ponudu. Koje i kada za sada nije poznato. Usluga graviranja je besplatna.3-sistemski bass-reflex podni zvučnici

FOCAL ARIA 948 Prime

Novi tip 3-way zvučnika koji bez napora pružaju intenzivan i kontroliran bas, simboliziraju povratak "pravog" akustičnog zvučnika, 37Hz - 28kHz, 8 ohma, 50-350W

17.499 kn 25.199 kn Kupi

Bežični zvučnici sa Uni-Q driverom

KEF LS50 Wireless II

Wi-Fi, bluetooth 4.2, ROON Ready, UPnP kompatibilnost, Google Chromecast, izlazna snaga po zvučniku LF: 280W, HF: 100W

15.999 kn 18.999 kn Kupi