Vertiv unaprjeđuje svoju channel ponudu trofaznim UPS sustavima u EMEA regiji

Nova strategija izlaska na tržište bavi se povećanom potražnjom channel partnera za većom snagom i trofaznim UPS-om da bi se zadovoljili rastući digitalni zahtjevi kupaca

Stjepan Bilić petak, 16. lipnja 2023. u 16:39

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rješenja, najavio je glavna unaprjeđenja svoje namjenske ponude za channel distributere i partnere. Prema tvrtki Omdia, Vertiv je već rangiran kao broj 1 na globalnom tržištu trofaznih UPS-ova, zauzimajući 16 posto tržišta. Uz ova poboljšanja, Vertivovi visokoučinkoviti i vodeći trofazni neprekidni izvori napajanja (UPS) od 10-60 kVA, uključujući Vertiv™ Liebert® ITA2 i njegove komplementarne usluge, sada su dostupni u okviru Vertiv Solution Designer alata te se mogu isporučiti na područje regije Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA).

Prema studiji tvrtke Omdia - Omdia’s UPS Hardware Market Tracker and Analysis 2022, postoji povećana potražnja za trofaznim UPS sustavom u regiji EMEA od strane tržišta koja osim cloud, kolokacija i telekomunikacija, uključuju i maloprodaju, veleprodaju, zdravstvo, proizvodnju te druge industrije. Očekuje se da će do 2026. tržište trofaznih UPS-ova u regiji EMEA porasti s 1,66 milijardi USD u 2021. na 2,07 milijardi USD, što označava prosječnu godišnju stopu rasta od 5,84 posto. 

“Digitalizaciju koriste tvrtke svih veličina i industrija, što dovodi do povećane potrebe za učinkovitim rješenjima za zaštitu malih i srednjih lokacija od prekida napajanja električnom energijom”, rekao je Karsten Winther, predsjednik EMEA regije u tvrtki Vertiv. „Strateški dodatak trofaznog UPS-a našem IT channel portfelju omogućuje partnerima da pruže ponudu vodećih rješenja u industriji širem tržištu, omogućujući kompanijama da iskoriste najnovije tehnologije i da ubrzaju vlastitu digitalnu transformaciju.“ Ronald Lagerberg, voditelj tima energetskih rješenja u tvrtki Endenburg Elektrotechniek izjavio je da oni kao službeni partner Vertiva i dugogodišnji sistemski integrator, uočavaju sve više prilika za trofazne UPS sustave.

Vertiv™ Liebert® ITA2 posjeduje pravu tehnologiju online dvostruke konverzije, jedinični faktor snage i iznimno kompaktan rack/tower dizajn. U usporedbi s jednofaznim sustavima, trofazni UPS ima veći kapacitet napajanja te do 99 posto učinkovitosti u ECO načinu rada. Uz navedenu opremu, Vertiv također pruža stručnu podršku pri odabiru proizvoda, instalaciji i optimizaciji performansi kroz cijeli životni ciklus svih Vertiv rješenja. Vertivova trofazna UPS ponuda upotpunjena je servisnim uslugama posebno dizajniranima za Channel Partnere, u sklopu kojih su u ponudi također start-up i servisni program održavanja.

Vertiv pruža sveobuhvatan raspon specijaliziranih usluga osmišljenih sa svrhom nadopune poslovnih modela channel partnera. Opsežna stručnost u pružanju servisnih usluga nudi jedinstveno iskustvo za sve uključene strane, pružajući besprijekornu podršku u cijeloj ponudi Vertivovih servisnih usluga, obuhvaćajući usluge na licu mjesta, lifecycle usluge i digitalne servisne usluge kao što su remote dijagnostika i upravljanje incidentima. Nadalje, partneri mogu koristiti Vertiv softverska rješenja kako bi osnažili mogućnosti upravljanja imovinom i ponudili najbolje iskustvo svojim krajnjim korisnicima. Uz UPS sustave, Vertivov širi portfelj kritične infrastrukture dizajniran je za učinkovitiji rad, povećanje kapaciteta i potencijalno niži ukupan trošak vlasništva, dok se besprijekorno integrira s postojećom infrastrukturom korisnika, omogućujući partnerima da prošire tokove prihoda i povećaju marže. S proizvodnim pogonima diljem Europe i svijeta, Vertiv rješenja mogu biti dostupna u bilo kojem trenutku gdje god su potrebna.

Partneri također mogu pristupiti namjenskim konfiguracijskim alatima povezanim s ekosustavom timova tehničke i komercijalne podrške. Vertivov višestruko nagrađivani Partner Program nudi pogodnosti i poticaje za opremanje, razvoj i nagrađivanje rada partnera. Liebert ITA2 UPS kao dodatak IT channel portfelju Vertiva, omogućuje EMEA channel partnerima u zemljama koje su uključene u partnerski program nagrađivanja (Vertiv Incentive Program – VIP) da zarade više bodova kroz partnerski program nagrađivanja, čime je partnerima omogućeno jednostavno osvajanje nagrada bez potrebe za bilo kakvim izvješćivanjem. Bonus bodovi se svaki mjesec učitavaju na Vertiv Partner Portalu, a partner se samo mora prijaviti da bi ih iskoristio.

Za više informacija o Vertivu i njegovom channel portfelju posjetite Vertiv.com.