IKEA i Sonos udružili snage i napravili zvučnik u obliku okvira za slike

“Zvučnik u obliku okvira za slike štedi prostor i može se objesiti na zid kao umjetnički rad, uskladiti s drugim umjetninama na zidu, postaviti na policu ili na pod, nasloniti na zid“, kažu iz IKEE

Matej Markovinović subota, 19. lipnja 2021. u 06:00

IKEA je iskoristila svoje znanje i iskustvo u opremanju doma te se udružila s američkim proizvođačem audio opreme Sonosom, kako bi stvorili liniju proizvoda SYMFONISK, odnosno zvučnike koji su od 2019. godine, pa sve do sad, dolazili u formi stolne svjetiljke ili zvučnika za police.

No, sada se u asortimanu IKEE može pronaći najnoviji rezultat njihovog partnerstva sa Sonosom, WiFi zvučnik SYMFONISK u obliku okvira za slike, nudeći tako, kako navodi skandinavski lanac trgovina namještajem, umjetničko djelo koje se besprijekorno uklapa u dom.

Ovaj zvučnik dolazi u crnoj ili bijeloj boji, sa zamjenjivim prednjim dijelovima kako bi ponudio različite izglede, a za njegovo je postavljanje i korištenje potrebna aplikacija Sonos. Navodi se da se on može koristiti kao jedini izvor zvuka u sobi, no može se i povezati s drugim proizvodima iz SYMFONISK asortiman, drugim Sonosovim proizvodima, ali i s više od 100 streaming usluga.

Ovaj će WiFi zvučnik u obliku okvira za slike biti dostupan u robnoj kući IKEA i na IKEA.hr od 15. srpnja 2021. godine.