Daily Diary - ljepuškasta aplikacija za vođenje osobnog dnevnika pod digitalnim ključem

Mnogo je razloga zašto je dobro voditi osobni dnevnik u koji se bilježe vlastite misli, osjećaji i doživljaji, a oni koji su stekli tu naviku ili tek namjeravaju svakodnevno voditi dnevnik, ova će se aplikacija sigurno dopasti…

Matija Gračanin utorak, 13. prosinca 2022. u 08:50
OSNOVNI PODACI
Naziv Daily Diary 
Namjena Aplikacija za vođenje dnevnika
Android Play Store
iOS Nema
Cijena Besplatan

Daily Diary, nije to teško pogoditi, aplikacije je koja omogućava da se izravno na svojemu pametnom telefonu vodi osobni dnevnik; aktivno bilježe dnevni doživljaju, osjećaji, misli te se pohranjuju fotografije kao i sve ostalo što bi se već i inače bilježilo u osobnom dnevniku.

Pri tome je, dakako, sve sigurno zaključano od radoznalih pogleda, pa se do onoga što se u dnevniku nalazi može doći tek unosom ispravnog PIN-a, otiskom prsta ili prepoznavanjem lica. Unos u aplikaciju je prilično jednostavan, a sama aplikacija pomaže i stvoriti naviku vođenja dnevnika.

Osim toga, tu je i praktičan kalendar putem kojega je lako moguće pristupati prethodnim dnevničkim zapisima, ali koji će pomoći i pri planiranju. Kalendar slijedi mogućnost bilježenja te onda i praćenja osobnog raspoloženja kao i postavljanje dnevnih podsjetnika, kao i segment Insight koji omogućava elegantan statistički pregled zapisa u dnevniku.

Dakako, tu je i nekoliko drugih stvarčica zbog kojih je ova aplikacija spomenuta među najboljim Android aplikacijama u trgovini Play za 2022. godinu, a i zašto je korisnici ocjenjuju vrlo visokom ocjenom.