Apple Music navodno dolazi na PlayStation 5

Prema poznatim podacima, Apple Music ima više pretplatnika od Spotifya u Sjedinjenim Američkim Državama, pa se može pretpostaviti da bi ga mnogi koristili igrajući videoigre na PlayStationu 5

Matej Markovinović subota, 16. listopada 2021. u 06:00

Otkad je izašla nova Sonyjeva igraća konzola, na njoj se bez poteškoća mogao koristiti Spotify, dok su korisnici drugih glazbenih streaming platforma ostali zakinuti. No, sudeći po jednoj objavi na Redditu, ta bi se situacija uskoro mogla promijeniti.

„Otkad je ovo tako? Napravio sam novi račun na svom PlayStationu 5 i htio sam povezati Spotify, ali onda sam vidio ovo“, napisao je jedan korisnik Reddita uz fotografiju izbornika na kojem se može primijetiti ikona Apple Musica.

Budući da je znatiželja prevladala, korisnik je odlučio otvoriti Apple Music, no dočekala ga je poruka „This app is playable only on PS4“, za koju Eurogamer navodi da se standardno pojavljuje kada neka aplikacija nije dostupna.

Apple je još prošle godine doveo Apple Music na Samsungove pametne televizore, a sljedeći je tjedan i tvrtkin listopadski događaj, pa se zaista može očekivati da će Spotify na PlayStationu 5 dobiti konkurenciju.Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi