Procurile specifikacije Samsugovih kamera za mobitele iz serije Galaxy A za 2020. godinu

Sleashleaks se uspio dokopati navodnih specifikacija kamera za Samsungove mobitele iz Serije A koji će biti predstavljeni iduće, 2020., godine, a kojih će biti čak osam

Stjepan Bilić četvrtak, 15. kolovoza 2019. u 23:28

Što više raspolažemo modernijim tehnologijama to velike tvrtke teže čuvaju svoje informacije od znatiželjnih očiju. Ovog puta Samsung nije uspio sačuvati dio specifikacija koje će činiti buduće mobitele iz serije A, a koji će biti predstavljeni iduće, 2020., godine.

Tako barem tvrdi Slashleaks, leaker koji se do sada pokazao kao jedan od relevantnijih izvora kada su u pitanju nepoznate informacije o mobilnim uređajima koji se još uvijek nalaze u razvoju i koji tek trebaju biti predstavljeni javnosti. Slashleak je ovog puta objavio specifikacije kamera koje će biti ugrađene u nove Samsungove mobitele iz serije Galaxy A koji su planirani za kako smo već naveli 2020. godinu.

Ako je izvor u pravu u planu je osam mobitela koji će biti opremljeni kamerama različitih rezolucija od 13 MP, pa sve do 108 MP. Samsungovi mobiteli za 2020. godinu iz serije Galaxy A nosit će oznake A21, A31, A41, A51, A61, A71, A81 i A91. Potonja dva bit će najsnažniji modeli u seriji, tako se barem može zaključiti po kamerama kojima će biti opremljeni – glavne kamere će imati razlučivost od 64 MP (A81) i 108 MP (A91), dok će dodatne kamere imati razlučivost od 16 MP (široka) i 12 MP (Tele foto).

Dodatna posebnost kojom će se dio novih modela iz serije Galaxy A izdvajati u odnosu na postojeće je i  dvostruko, odnosno peterostruko uvećanje. Detaljne specifikacije kamera možete proučiti u prilogu.