Huawei predstavio nove uređaje u Zagrebu

Predstavljeni su Huawei P30 Pro u Mystic Blue izdanju, mobitel Nove 5T, FreeBuds 3 TWS slušalice i Watch GT 2 pametni sat

Miro Rosandić ponedjeljak, 11. studenog 2019. u 16:26

Huawei je prošlog tjedna u Zagrebu predstavio četiri nova uređaja za posljednji kvartal 2019. godine. Okupljeni su imali prilike isprobati dva nova pametna telefona – Huawei P30 Pro u Mystic Blue izdanju i Nova 5T, TWS slušalice Freebuds 3 te Watch GT 2 pametni sat.

Huawei P30 Pro hrvatskim je korisnicima već dobro poznati pametni telefon, a odsad dolazi i u novom Mystic Blue izdanju koje kombinira mat i glatko staklo na stražnjem pokrovu. Riječ je o najboljem pametnom telefonu za 2019. – 2020. godinu po EISA-i, udruženju koje obuhvaća 55 najcjenjenijih časopisa potrošačke elektronike u svijetu. S druge strane, Nova 5T donosi četverostruku stražnju kameru, vrhunske performanse i ekran koji prekriva 83,4% prednje strane uređaja.

Freebuds 3 TWS slušalice predstavljene su tijekom ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu, a riječ je o bežičnim slušalicama koje su vodotporne, imaju kontrolu dodirom i blokiranje pozadinske buke. Slušalice dolaze s Kirin A1 čipsetom koji im omogućuje lako povezivanje s Huawei pametnim telefonima i bolju autonomiju baterije, a isti se čip nalazi i u novom pametnom satu – Watch GT 2, koji je također prezentiran ovom prigodom.