RunPee - neobična i potencijalno vrlo korisna aplikacija pri gledanju filmova u kinu

Svi oni koji nisu skloni propustiti nijedan važan trenutak filma dok ga gledaju u kinu, no zov ih prirode odvlači od velikog ekrana, s ovom će aplikacijom konačno doći na svoje. Naime, pomaže izabrati trenutak kada vrijedi otići na zahod jer se u tom periodu neće propustiti ništa važno…

Matija Gračanin ponedjeljak, 26. rujna 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv RunPee 
Namjena Otkriva najbolji trenutak za odlazak na zahod u kinu
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan / 8 kn mjesečno ili 399 kn jednokratno

Oni koji često za vrijeme filma u kinu moraju dolaziti u zahod obično se nerijetko nađu u nedoumici oko izbora trenutka kada otići, a da se ne propusti neki važan dio filma. Kao potvrda krilatice da doista postoji aplikacija za sve što nekome padne na pamet, za ovaj je slučaj dostupan RunPee.

Riječ je o aplikaciji koja ima oveću bazu filmova koji se trenutačno prikazuju u kinima i, nakon  posebne analize te savjeta drugih korisnika, prikazuje vrijeme filma kada je najbolje na brzinu odjuriti iz kinodvorane. Tu je i praktičan tajmer koji će na to podsjetiti (treba malo vježbe i usklađivanja), ali su tu i neke druge stvarčice.

Osim toga, jedna od zgodnih stvari koja bi mogla biti zanimljiva i onima koji ne moraju tijekom cijeloga filma niti jednom otići na zahod jest podatak ima li još sadržaja iza filmske odjave. Zahvaljujući tome, lako je za svaki film znati vrijedi li još ostati zavaljen u stolcu dok drugi, ne znajući da slijedi još sadržaja, nastoje napustiti kino.

Zgodno je i to što se za svaki film u bazi unaprijed može znati kada je pravi trenutak za napuštanje kinodvorane, a sama aplikacija može poslužiti i za kratki pregled najnovijih filmova. Bilo kako bilo, ovo je potencijalno korisna aplikacija pomalo neobične namjene, no nekima bi doista mogla biti nezamjenjiva.

RunPee je u suštini besplatan no moraju se zarađivati virtualni novčići Peecoins kojim se otključava mogućnost gledanja vremena u filmu kada treba otići na zahod gledanjem reklama, no uz mjesečnu pretplatu od 8 kn ili jednokratno plaćanje 399 kn, toga će se riješiti.