iPhone bez veće štete preživio pad sa 130 metara, i sve snimio

U zabavnom parku na Floridi jedna je turistica snimala vožnju svojim mobitelom, kada joj je on ispao iz ruke i zabilježio vrlo zanimljive kadrove

Sandro Vrbanus utorak, 17. srpnja 2018. u 12:52

Prije nekoliko je dana u zabavnom parku Magical Midway Thrill Park u Orlandu (američka savezna država Florida) turistica iz Turske snimala svoju vožnju na jednoj tamošnjoj atrakciji. Na vrhu StarFlyera, u biti 130 metara visokog ringišpila, dok je iPhoneom snimala kako se dobro zabavlja, ispustila je mobitel iz ruke.

iPhone 7 koji je koristila nije bio ni u kakvoj zaštitnoj maskici, nastavio je snimati video padajući na tlo, te u konačnici sletio u podnožju StarFlyera. Zanimljivo, uređaj je ubrzo pronađen putem aplikacije Find My iPhone i na iznenađenje svih nije bio uništen, pa čak niti značajnije oštećen. Vlasnica je na njemu kasnije primijetila tek jednu ogrebotinu.

Na sreću mobitel u padu nije pogodio nikoga od posjetitelja

Nije poznato na kakvu je podlogu iPhone sletio, ali je svakako zapanjujuće da na njemu nije popucalo barem staklo ekrana – kad znamo da pad s visine manje od metra ponekad zna biti koban za ekrane mnogih mobitela.

Da stvar bude još zanimljivija, sretna vlasnica ovog neuništivog iPhonea video zabilježen tijekom pada učinila je dostupnim medijima, pa je isti ubrzo postao i atrakcija na YouTubeu: