Rekordan broj lajkova na Instagramu – za jaje

"Kralj Instagrama" nisu ni Dan Bilzerian, ni Kylie Jenner, ni Justin Bieber. Od sada je najpopularnija slika ove društvene mreže najobičnije kokošje jaje

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 14. siječnja 2019. u 14:23

Na Instagramu je nedavno pokrenut račun "Egg Gang" koji je od svojeg otvaranja na ovu društvenu mrežu postavio jednu jedinu sliku – ovu koju možete vidjeti uz tekst. Kako je handle ovog računa world_record_egg, sasvim je jasno da je namjera njegovog autora bila od početka jasna, srušiti rekord po broju lajkova na Instagramu najobičnijom slikom kokošjeg jajeta. Pomalo nevjerojatno, u tome je i uspio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) on

Od danas Instagram ima novog rekordera kad je riječ o broju lajkova na jednoj slici. U trenutku nastanka ove vijesti preko 25 milijuna ljudi kliknulo je srce pored ove slike i učinilo je rekordnom. Do sada je rekord za objavu s najviše lajkova držala starleta Kylie Jenner kada je objavila rođenje djeteta, s njih nešto preko 18 milijuna.

Buzzfeed doznaje kako je ovo jaje na Instagram postavila osoba koja se predstavlja kao "kokoš Henrietta", a jedini razlog za pokušaj rušenja rekorda bio je čisti izazov – vidjeti može li se nekom običnom slikom potući poznata starleta. "Nije to ništa osobno", poručuje Jennerovoj autor(ica) ove fotografije.