Asbis Hrvatska nabavkom božićnih darova podržao hrvatske proizvođače

Nabavka božićnih darova za poslovne partnere nezaobilazan je proces krajem svake godine, a Asbis je ove godine u tu svrhu odlučio kupovati samo hrvatske proizvode

Bug.hr ponedjeljak, 20. prosinca 2021. u 09:00

ASBIS Hrvatska, jedan od vodećih distributera informatičke opreme, prošle je godine svoja financijska sredstva namjenjena za božićne poklone usmjerio u donaciju respiratora Općoj bolnici Zabok. I ove godine ASBIS nastavlja u sličnom duhu te su za poklone svojim poslovnim partnerima odlučili pokloniti vina i sireve isključivo hrvatskih proizvođača, dok su za slatke zalogaje zadužili čokolateriju Hedona iz Križevaca, osnovanu od strane Udruge osoba s invaliditetom.

Vinarija Dine, iz Blata s Korčule, osigurala je Syrah crna i Pošip bijela vina. Dok je naša, a svjetski poznata sirana Gligora probrala neke od svojih najboljih sireva Težaki i Žigljen sir, prilagođeni okusima odabranih vina. Preko 300 Asbisovih poslovnih partnera u svojim će poklon vrećicama pronaći i čokolade koje proizvodi Hedona, u njihovim specifičnim etui pakiranjima zajedno s čestitkama, kako bi ovi poklon paketi imali lijepo zaokruženu priču.

ASBIS je za svoje brojne partnere, od široke ponude poklona, odabrao proizvode hrvatskih proizvođača kako bi time podržao njihov rad. A oni pozdravljaju inicijativu ASBISA i naglašavaju važnost podrške hrvatskim proizvođačima, jer i male geste puno znače u njihovom radu.

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-sistemski bass reflex zvučnici

KEF LS50

Najprecizniji, impresivan zvuk, Uni-Q 12. generacije s MAT nizom drajvera za iznimnu akustičnu točnost, 47 Hz - 45 kHz, 40-100 W, 8 Ω, 85 dB.

7.399 kn 9.749 kn Kupi

7.2-kanalni AV receiver

MARANTZ NR1711

Tanak dizajn, iznimne performanse, 8K Ultra HD, HEOS, 90W po kanalu, eARC HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2.

6.799 kn Kupi