Entrio dobio 500.000 eura investicije i najavio širenje izvan Hrvatske

Nakon uspješnog lansiranja virtualnih događaja, Entrio.hr osigurao je investiciju u iznosu od pola milijuna eura od Fil Rouge Capitala, pa sada proširuje tim i kreće u međunarodnu ekspanziju

Sandro Vrbanus utorak, 23. veljače 2021. u 12:15

U najtežoj godini u povijesti industrije događanja u kojoj su skoro sva događanja bila otkazana ili odgođena, hrvatska platforma Entrio.hr predstavila je najveću nadogradnju dosad, kojom je organizatorima i izvođačima omogućila nastavak poslovanja te realizaciju novih kreativnih formata budućnosti – virtualnih i hibridnih događaja.

Entrio.virtual korisnicima na jednom mjestu omogućava uživanje u brojnim jedinstvenim koncertima, predstavama i konferencijama uživo, ali i sadržaju na zahtjev, kao i interaktivnim doživljajima poput aktivnog sudjelovanja u stand-up showu ili upoznavanju najdražeg glazbenika.

Virtualne ulaznice i stvarni kapital

U posljednjih nekoliko mjeseci Entrio.hr je uspješno realizirao preko 100 značajnih virtualnih događaja u Hrvatskoj i Sloveniji te prodao preko 25.000 virtualnih ulaznica, uključujući Bug Future Show, hibridni koncert Massima u Lisinskom, virtualni koncert Josipe Lisac, brojne stand-up comedy nastupe, desetine predstava Kerekesh teatra, itd.

Nastavno na ostvarene rezultate, hrvatski Venture Capital fond Fil Rouge Capital prepoznao je potencijal Entria na međunarodnom tržištu, te uložio 500.000 EUR u ovu domaću kompaniju s ciljem još bržeg razvoja platforme te proširenja tima koji će se fokusirati na međunarodnu ekspanziju, ali i osnažiti poziciju Entria na regionalnom tržištu.

Berislav Marszalek i Stevica Kuharski
Berislav Marszalek i Stevica Kuharski

"Fizički događaji će se naravno vratiti, ali virtualni i hibridni formati donose nevjerojatne nove poslovne mogućnosti zbog kojih će zauvijek promijeniti globalnu industriju događanja", poručio je Berislav Marszalek, osnivač i direktor Entria. Stevica Kuharski iz Fil Rouge Capitala kazao je: "Očekujemo daljnje širenje Entrija na međunarodno tržište, a posebno nas veseli nastavak razvoja njihovog sustava za hibridna dogadjanja."

Entrio zapošljava

Entrio je istodobno otvorio natječaje za 5 radnih mjesta i poziva sve ambiciozne stručnjake koji vole evente te žele biti dio uzbudljive i izazovne priče izgradnje novih trendova i širenja na strana tržišta, da se prijave na njihove natječaje. Trenutačno otvorene pozicije su CTO, Senior PHP developer, Business developer, Grafički dizajner i Finance manager.