Ubisoft otkrio igre koje stižu na njihov novi pretplatnički servis Uplay+

Najavljen tijekom ovogodišnjeg sajma E3, Uplay+ kreće s radom 3. rujna i po cijeni od 15 eura mjesečno nudi igračima preko 100 Ubisoftovih naslova

Damir Radešić četvrtak, 18. srpnja 2019. u 06:00

Ekipa Ubisofta je objavila popis od preko sto naslova koji stižu na njihov pretplatnički servis Uplay+ najavljen na sajmu E3. Pretočeno u igrivosti, izdavači tvrde da bi ta brojka trebala osigurati preko 4.000 sati samo u single playeru, dok je multiplayer dakako nemjerljiv i igračima će ovaj oblik zabave trajati dokle god za njega imaju interes, bilo da je riječ o satima, danima, pa čak i mjesecima. Brenda Panagrossi iz Ubisofta je u službenoj objavi izjavila kako vrijednost Uplay+ nije samo u pristupu njihovom katalogu od preko sto naslova i dodataka, već i mogućnosti da pretplatnici uživaju u nadolazećim izdanjima.

Tako će igrači koji se odluče za ovu uslugu imati priliku zaigrati Ghost Recon Breakpoint i Watch Dogs Legion u njihovim najbogatijim izdanjima sa svim DLC-ovima, kao i nadolazeće igre kao što su Gods & Monsters i Rainbow Six Quarantine koje zajedno s ostalim dolaze u narednih 12 mjeseci.

Uz cijenu od 15 eura mjesečno (14,99 da budemo precizniji), imat ćemo priliku downloadati igre direktno na računala i igrati ih dokle god obnavljamo pretplatu počevši s 3. rujnom uz napomenu kako će prvi mjesec ova usluga biti probno besplatna. Konkretno, oni koji se prijave za Uplay+ mogu besplatno isprobati ovaj servis do 30. rujna. Tijekom prijave je potrebno upisati valjani način plaćanja kojeg će Ubisoft teretiti za 15 dolara 1. listopada ukoliko do posljednjeg dana rujna ne otkažete uslugu.

Tijekom pokretanja, Uplay+ će sadržavati preko 40 premium izdanja, odnosno osnovnih igara i svih njihovih naknadno objavljenih dodataka, što uključuje i svih 48 operativaca iz Rainbow Six Siegea, kao i svih 18 assassina iz serijala Assassin's Creed. U svakom slučaju, vrijednost svih ponuđenih naslova je preko 3.000 eura i izgledno je da ćete uvidom u popis pronaći nešto za sebe.