Partner .debuga Hrvatski Telekom zapošljava developere

Hrvatski Telekom, partner najveće developerske konferencije u regiji .debug u potrazi je za iskusnim developerkama i developerima za niz pozicija i iz nekoliko različitih područja, pa i uz rad od kuće

debug.hr srijeda, 20. svibnja 2020. u 11:55

Hrvatski Telekom, partner najveće developerske konferencije u regiji .debug trenutačno zapošljava iskusne developerke i developere za sljedeće pozicije: Big Data Solution Architect, Data Engineer, Tech Lead - Data Engineer, Tech Lead za digitalne platforme, CRM Developer, OSS Technical Lead, Senior Java Developer i Senior DevOps Engineer.

Digitalizacija brojnih procesa i razvoj novih tehnologija postali su sastavni dio naše privatne i poslovne svakodnevice, a upravo je telekom industrija jedna od ključnih pokretača dugo iščekivane digitalne revolucije i jedno od najsloženijih IT okruženja danas. S obzirom na izazovne zadatke koji zahtijevaju IT-evce s iskustvom u razvoju složenih softverskih rješenja, najjači telekom u Hrvatskoj zapošljava IT stručnjake za rad na rješenjima koja olakšavaju poslovanje i život.

Osim mogućnosti rada na najnovijim tehnologijama za pametne gradove i efikasnije poslovanje, HT nudi mogućnost dodatnog stručnog usavršavanja, sigurnost radnog mjesta te fleksibilnost rada u agilnim timovima od kuće i iz ureda.

Moguće raditi i od doma

Nakon što je kompanija u samo 10 dana omogućila rad od kuće za više od 5000 zaposlenika HT Grupe, interno istraživanje pokazalo je kako su zaposlenici zadovoljni radom od kuće – čak 82% HT-ovaca smatra kako im je produktivnost rada od kuće jednaka ili veća od rada iz ureda. Kao jednu od pozitivnih stvari ističu ravnotežu osobnog i profesionalnog života, a za koju njih 61% smatra da je bolja nego prije, zbog čega se priprema novi model rada koji će dugoročno omogućiti zaposlenicima da kombiniraju rad od kuće i iz ureda.

Svi koji žele raditi u fleksibilnom i dinamičnom okruženju koristeći najnovije tehnologije za razvoj  Cloud, Big Data i AI rješenja dodatne informacije i prijave mogu potražiti ovdje.