16. izdanje Fotosofije okupit će novi val kreativaca

Besplatni šestodnevni seminar i workshop za naprednu fotografiju u organizaciji Damira Hoyke održat će se u lipnju, a prijave su otvorene već sada

Bug.hr ponedjeljak, 19. travnja 2021. u 13:20

Fotosofia, sada već tradicionalni besplatni šestodnevni seminar i workshop za naprednu fotografiju koji se održava pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke, i ove će godine polaznicima pružiti priliku za usavršavanje fotografskih znanja i vještina.

Fotosofia 16 održat će se uživo, od 7. do 13. lipnja 2021. u hotelu Canopy by Hilton Zagreb, a petnaestero odabranih polaznika imat će priliku saznati kako snimiti dobar portret celebrityja, modnu, reklamnu i art fotografiju.

"Veselim se što i ove godine nastavljamo donositi svjetlo optimizma u ovim izazovnim vremenima. Uz nas su i dalje naši pokrovitelji i partneri koji su prepoznali da ovaj projekt ne širi samo fotoedukaciju, već djeluje blagotvorno na društvo u cjelini", rekao je Hoyka čiji je seminar tijekom proteklih petnaest godina završilo 225 polaznika.

Mnogi od njih su, kaže Hoyka, nakon Fotosofije promijenili zanimanje, te danas žive isključivo od profesionalnog fotografiranja.

Prijave na izbor za polaznike seminara otvorene su do 13. svibnja 2021., a kako se prijaviti, pročitajte na službenim stranicama Fotosofije.

FOTOSOFIA 16
FOTOSOFIA 16