Infinum najavljuje keynote Tomislava Cara na .debugu: "10.000 sati" - ulaznice su u prodaji

Najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji, .debug, dogodit će se 10. i 11. lipnja u zagrebačkoj Algebri, a prvi keynote kojeg najavljujemo održat će Tomislav Car, CEO Infinuma...

Dragan Petric srijeda, 12. svibnja 2021. u 05:45

Jedna od vodećih hrvatskih programerskih agencija, zagrebački Infinum, sudjelovat će iznimno aktivno na ovogodišnjem .debugu, velikoj developerskoj konferenciji Buga koja će se održati 10. i 11. lipnja u i oko Algebre u Zagrebu. 

Pod kratkim, ali sugestivnim naslovom 10.000 sati prvo keynote predavanje koje vam najavljujemo za ovogodišnji .debug tako će održati Tomislav Car, CEO Infinuma, Što znači voditi tehnološki biznis? Kako se nositi s usponima i padovima? Kako je biti u sobi u kojoj ne znaš najviše? Car je svoj prvi biznis pokrenuo s 19 godina. Danas, 16 godina kasnije, naučio je stvar ili dvije o poslovanju, tehnologiji, vođenju ljudi - ali i o sebi, a te će spoznaje podijeliti sa sudionicima .debuga u svojem keynoteu. 

Tomislav Car je tehnološki poduzetnik. Kroz godine je pokrenuo nekoliko različitih uspješnih biznisa - Infinum, Productive, Porsche Digital Croatia i CircuitMess. Sve te tvrtke posluju stabilno, imaju kupce i klijente iz cijelog svijeta te zajedno imaju preko 350 stalnih zaposlenika i suradnika.

Infinum će, uz sestrinske tvrtke Porsche Digital Croatia i Productive sudjelovati i na ".debugu na otvorenom", izložbi partnerskih tvrtki .debuga koja će, epidemiološki prihvatljivo, okupiti kremu domaće IT scene uz priliku za upoznavanje, druženje i okrijepu s ljetnim zalogajima i gutljajima, kao i s još dva predavanja koja će održati Adis Mustedanagić, iOS team lead i product architect u Infinumu te Igor Buzatović, Java/Kotlin engineer u Porsche Digital Croatia. 

Ulaznice za .debug su već u prodaji na webu www.debug.hr, u ograničenom broju za fizički dolazak na konfereneciju (ukoliko dođe do popuštanja epidemioloških mjera, povećat ćemo broj dostupnih ulaznica), kao i u neograničenom broju za online praćenje sadržaja. Za studente i grupnu kupnju ulaznica pripremili smo i značajne popuste. Za izravnu ponudu pišite nam na info@debug.hr ili nabavite ulaznicu putem sustava Entrio.