IOT Forum - ostalo je još malo mjesta, nudimo i video streaming

Internet of Things Forum u organizaciji Buga održat će se u Zagrebu (Hotel Academia) 12. listopada 2020. Ostalo je još malo mjesta, ali imate priliku kupiti i ulaznicu za virtualno praćenje događanja

Vinko Krištić petak, 9. listopada 2020. u 12:37

U ponedjeljak 12. listopada 2020. održat će se najvažniji Internet of Things događaj godine - IOT Forum. I dok se spremaju nove epidemiološke mjere, a moguće i novi lockdown, ovo bi mogla biti zadnja prilika za posjetiti događaj kvalitetnog tehnološkog sadržaja - naravno, sve u okviru epidemioloških mjera. Forum će se održati u konferencijskoj dvorani hotela Academia (Tkalčićeva 88, Zagreb) - vidi kartu.

Jučer je objavljena i finalna satnica cijelog događanja koju možete pogledati na službenim stranicama IOT Foruma. Očekuje vas otvaranje zanimljivom panel raspravom pod temom "IOT, 5G, pandemija... budućnost?" koju će moderirati Ivan Maglić, direktor tvrtke Calisto/Gartner Adriatic. Slijedi ukupno devet predavanja različite tematike, ali naslonjene uz krovni pojam Internet of Things.

Fizičke ulaznice za IOT Forum gotovo su rasprodane. Ostalo je tek 10-ak slobodnih mjesta, stoga požurite i kupite ulaznicu po povoljnoj cijeni od 200 kuna. Ipak, budući da je kapacitet ograničen, odlučili smo organizirati i video streaming praćenje putem sveobuhvatne Entrio platforme - također po cijeni od 200 kuna.

Ulaznice za IOT Forum, i za fizičko i za virtualno praćenje, možete kupiti putem Entrio platforme.

Detalj s IOT Foruma 2019
Detalj s IOT Foruma 2019