IT udruge pomažu žrtvama potresa humanitarnom konferencijom

Microsoft Most Valuable Professionals iz cijele Europe organiziraju cijelodnevnu IT konferenciju kako bi pomogli žrtvama razarajučeg potresa u Hrvatskoj

Bug.hr četvrtak, 14. siječnja 2021. u 03:18

U subotu, 16.1.2021. možete pratiti 28 live predavanja s temama iz Cloud tehnologija & razvoj sa Azureom, Sharepoint & MS Teams, Database & SQL Server, savjeti za vođenje projekta i trikovi za bolje poslovanje.

Organizatori Nenad Trajkovski, Tomislav Lulić i Bernardin Katić su za kraj dana priredili dio „Ask the Experts“ u kojem će sudionici moći postavljati pitanja, uključiti se u raspravu i poslati probleme s kojima se susreću u radu stručnom timu.

Motiv za konferenciju je humanitaran, organizatori na ovaj način žele barem malo pomoći stradalima u nizu potresa koji su krajem prošle godine pogodili područja središnje Hrvatske.

50 eura za pristup svim predavanjima

Na GoGetFunding kampanji sisakpetrinjastrasnik-earthquake-relief potrebno je uplatiti minimalno 50 eura po osobi i rezervirati si mjesto na konferenciji. Ili ukoliko ste već prethodno uplatili u neki drugi fond 50 eura ili više, a htjeli biste pratiti predavanja slobodno se javite organizatorima na mail s potvrdom.

Raspored predavanja i informacije na web stranici https://mvps4croatia.com

Kontakt i sve dodatne informacije na  mvp_for_Banija@ms-community.org