Prodano je 30% dostupnih ulaznica za .debug - Early Bird ponuda trajat će još samo do Uskrsa

Developerska konferencija Buga održat će se 6. i 7. lipnja u Laubi i Algebri u Zagrebu, a već sada je prodano čak 30% dostupnih ulaznica, pa će s vikendom završiti i Early Bird faza prodaje...

debug.hr utorak, 26. ožujka 2024. u 19:15

Ulaznice za najspektakularniji developerski događaj dosad održan u nas, .debug, svakim su danom sve traženije, pa je kontingent od 30% dostupnih ulaznica, koje smo pripremili po povlašenoj Early Bird cijeni - rasprodan. Ipak, Early Bird period smo odlučili produžiti do kraja nedjelje, 31. ožujka 2024. do 23:59.

Nakon toga će se ulaznice za ovogodišnji .debug prodavati po redovnoj cijeni. Evo što pojedini tip ulaznice podrazumijeva. 

Ulaznica za .debug

Kupcu ulaznice osiguran je:

  • fizički dolazak na konferenciju (pristup svim predavanjima i šatorskom naselju)
  • goodie bag
  • ulaz na .debug party koji će se održati 6. lipnja navečer
  • online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati od 17. do 19. srpnja u Berlinu. 

Cijena (Early Bird period): 200 eura (160 eura + PDV) – puna cijena će biti 250 eura.

Studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija – NIJE namijenjena pravnim osobama.

Kupcu ulaznice osiguran je:

  • fizički dolazak na konfrenciju (pristup svim predavanjima i šatorskom naselju)
  • goodie bag
  • ulaz na .debug party koji će se odžati 6. lipnja navečer
  • online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati od 17. do 19. srpnja u Berlinu.

Ukupno će 30% ulaznica za fizički dolazak biti dostupno po studentskoj cijeni. Ne postoji Early Bird period za studentske ulaznice. Cijena: 50 eura.

Online ulaznica za .debug

Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije, kao i kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati od 17. do 19. srpnja u Berlinu. Cijena (Early Bird period): 80 eura (64 eura + PDV) – puna cijena će biti 100 eura. 

Online studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija – NIJE namijenjena pravnim osobama. Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije, kao i kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati od 17. do 19. srpnja u Berlinu. Ne postoji Early Bird period za online studentske ulaznice. Cijena: 30 eura.

U nastavku pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu...

Kada, gdje i kako?

Ovogodišnji .debug dogodit će se 6. i 7. lipnja 2024. u LaubiAlgebra Campusu Zagreb, a tijekom dva dana održavanja moći će se poslušati 100+ predavanja na 6 stageova te obići 50 šatora naših partnera na ".debugu na otvorenom". 

Ulaznice možete kupiti kroz Entrio sustav ovdje ili preko debug.hr naslovnice. Za specifične upite javite se na adresu info@debug.hr.