Rimac Automobili najavljuju keynote Mate Rimca na .debugu - ulaznica je ostalo još jako malo...

Najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji, .debug, dogodit će se 10. i 11. lipnja u zagrebačkoj Algebri - keynote kojeg danas najavljujemo održat će Mate Rimac...

Dragan Petric ponedjeljak, 24. svibnja 2021. u 06:00

Globalno najpoznatija hrvatska tehnološka kompanija, Rimac Automobili, sudjelovat će iznimno aktivno na ovogodišnjem .debugu, velikoj developerskoj konferenciji Buga koja će se održati 10. i 11. lipnja u i oko Algebre u Zagrebu. 

Pod naslovom "12 najtežih mjeseci u stvaranju Rimac Automobila" jedno od tri keynote predavanja koje vam najavljujemo za ovogodišnji .debug tako će održati Mate Rimac, osnovač i CEO ove tvrtke. U životu i karijeri svakog poduzetnika postoje izazovi i prepreke. Usponi i padovi. I situacije koje se čine potpuno bezizlazne. Ključ-u-bravu situacije. Mate Rimac otkriva 12 najtežih mjeseci u razvoju Rimac Automobila - od jednog čovjeka u garaži do tima od 1000 ljudi na 7 lokacija u svijetu.

Keynote Mate Rimca održat će se drugog dana konferencije, 11. lipnja, u 10:45 u velikom amfiteatru, uz izravan prijenos u svim ostalim dvoranama u kojima će se odvijati .debug za fizičke posjetitelje, kao i uz online prijenos - za one koji će .debug pratiti isključivo online.

Rimac Automobili će sudjelovati i na ".debugu na otvorenom", izložbi partnerskih tvrtki .debuga koja će, epidemiološki prihvatljivo, okupiti kremu domaće IT scene uz priliku za upoznavanje, druženje i okrijepu s ljetnim zalogajima i gutljajima, kao i s još dva predavanja koja će održati Denis Grahovac, Software Developer Manager i Matej Vukasov, Software Development Mobile Team Lead.

Kompletan program .debuga, kao i svih 70 predavača možete pronaći na www.debug.hr.

Ulaznice za .debug su već u prodaji, također na webu www.debug.hr, u ograničenom broju za fizički dolazak na konfereneciju (ukoliko dođe do popuštanja epidemioloških mjera, povećat ćemo broj dostupnih ulaznica), kao i u neograničenom broju za online praćenje sadržaja. Količina preostalih ulaznica za fizičko sudjelovanje na konferenciji izuzetno je mala... Za studente i grupnu kupnju ulaznica pripremili smo i značajne popuste. Za izravnu ponudu pišite nam na info@debug.hr ili nabavite ulaznicu putem sustava Entrio.