Rimac Automobili najavljuju keynote Mate Rimca na .debugu - ulaznica je ostalo još jako malo...

Najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji, .debug, dogodit će se 10. i 11. lipnja u zagrebačkoj Algebri - keynote kojeg danas najavljujemo održat će Mate Rimac...

Dragan Petric ponedjeljak, 24. svibnja 2021. u 06:00

Globalno najpoznatija hrvatska tehnološka kompanija, Rimac Automobili, sudjelovat će iznimno aktivno na ovogodišnjem .debugu, velikoj developerskoj konferenciji Buga koja će se održati 10. i 11. lipnja u i oko Algebre u Zagrebu. 

Pod naslovom "12 najtežih mjeseci u stvaranju Rimac Automobila" jedno od tri keynote predavanja koje vam najavljujemo za ovogodišnji .debug tako će održati Mate Rimac, osnovač i CEO ove tvrtke. U životu i karijeri svakog poduzetnika postoje izazovi i prepreke. Usponi i padovi. I situacije koje se čine potpuno bezizlazne. Ključ-u-bravu situacije. Mate Rimac otkriva 12 najtežih mjeseci u razvoju Rimac Automobila - od jednog čovjeka u garaži do tima od 1000 ljudi na 7 lokacija u svijetu.

Keynote Mate Rimca održat će se drugog dana konferencije, 11. lipnja, u 10:45 u velikom amfiteatru, uz izravan prijenos u svim ostalim dvoranama u kojima će se odvijati .debug za fizičke posjetitelje, kao i uz online prijenos - za one koji će .debug pratiti isključivo online.

Rimac Automobili će sudjelovati i na ".debugu na otvorenom", izložbi partnerskih tvrtki .debuga koja će, epidemiološki prihvatljivo, okupiti kremu domaće IT scene uz priliku za upoznavanje, druženje i okrijepu s ljetnim zalogajima i gutljajima, kao i s još dva predavanja koja će održati Denis Grahovac, Software Developer Manager i Matej Vukasov, Software Development Mobile Team Lead.

Kompletan program .debuga, kao i svih 70 predavača možete pronaći na www.debug.hr.

Ulaznice za .debug su već u prodaji, također na webu www.debug.hr, u ograničenom broju za fizički dolazak na konfereneciju (ukoliko dođe do popuštanja epidemioloških mjera, povećat ćemo broj dostupnih ulaznica), kao i u neograničenom broju za online praćenje sadržaja. Količina preostalih ulaznica za fizičko sudjelovanje na konferenciji izuzetno je mala... Za studente i grupnu kupnju ulaznica pripremili smo i značajne popuste. Za izravnu ponudu pišite nam na info@debug.hr ili nabavite ulaznicu putem sustava Entrio. 

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi