Šef White Sharka na Infogameru otkrio buduće planove za domaći gaming brend

'Cilj svega je dodatno se predstaviti široj društvenoj zajednici, za što je Infogamer kao jedan od najvećih sajmova u regiji, ali i svijetu, odlična platforma', rekao je osnivač Šmit Electronica

Bug.hr petak, 10. studenog 2023. u 08:02

Tvrtka Šmit Electronic sa svojim brendom White Shark, potvrdila je sajmu Reboot Infogameru svoju poziciju u gaming industriji te dala snažnu podršku, kako industriji video igara i gaming opreme, tako i brizi za okoliš, zaštiti prirode i društveno odgovornim projektima,

Prvog dana sajma održali su konferenciju za medije te predstavili novosti u poslovanju, novu paletu gaming proizvoda te projekte financijske podrške za zaštitu morskih pasa i okoliša, stipendiranje učenika i studenata u game developmentu i podršku edukaciji o sigurnosti na internetu i društvenim mrežama te odgovornom influencanju.

Osnivač Šmit Electronica, Stjepan Šmit, naglasio je na konferenciji za medije da White Shark na Infogameru nastupa već četvrti put.

„Cilj svega je dodatno se predstaviti široj društvenoj zajednici, za što je Infogamer kao jedan od najvećih sajmova u regiji, ali i svijetu, odlična platforma. Poslovanje White Sharka je stabilno, a iako se snažni rast gaminga u pandemiji prošle i ove godine usporio, naši proizvodi su na policama svih glavnih retailera u Hrvatskoj i u ponudi većine webshopova. Izvozimo i u 35 zemalja, što čini preko 70 posto pometa i dalje raste”, napominje Šmit.

Otkrio je, također, da za nekoliko mjeseci pokreću još jedan gaming brend pod nazivom „Barracuda“, a za sljedeću je godinu najavio još jednu kampanju pod nazivom „Play responsible“ te nastupe na novim sajmovima i širenju izvoza proizvoda na zemlje sjeverne Afrike i Bliskog istoka.

Više o ponudi proizvoda tvrtke White Shark možete potražiti na ovoj poveznici.